Продажба
36 резултати за

Продажба на имоти в Ловеч

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

В категорията „Продажба на имоти в Ловеч“ ще намерите разнообразие от видове недвижими имоти, предлагани за продажба в Ловеч и околностите на града. В рамките на този лист от предложения ви представяме различни по площ, локация и състояние недживими имоти, които очакват своя нов собственик.

Ако вие си търсите своя нов дом, то Oikia.com е мястото, където търсенето среща предлагането. Нашия онлайн каталог се обогатява ежеднвено с нови предложения за продажба на имоти в Ловеч. Ние влизаме в ролята на доверен посредник между купувачи и продавачи, за да намерим баланса между интересите на двете страни.

Не се притеснявайте ако за пръв път ви предстои покупка на апаратамент или къща. С правилното съдействие и професионална подкрепа ви гарантираме, че ще откриете дома на вашите мечти. Нашите експерти съветват да определите набор от критерии, по които да прецените дали един имот е подходящ за вас или не.

В списъка с най-важни критерии влизат цената, местопложението, състоянието и потенциала на имота. Разбира се, към тези фактори могат да се добавят и още според типа на имота. Ако избирате апартамент е важно да определите колко стаен да е. Ако искате да закупите къща стаите също са от значение, но както знаете към площта на тези имоти влиза и площта на двора и пространството около къщата.

След като помислите и определите вашите критерии е време да се запознаете с наличните имоти за продажба в Ловеч и областта.

Продажба на имоти в Ловеч – налични предложения от Oikia.com

Нека ви представим някои видове имоти, които може да закупите чрез съдействието на брокерите на Oikia.com. В нашата онлайн платформа може да разгледате различни по големина къщи, апартаменти и гаражи, които се предлагат за продажба в град Ловеч и областта.

Първо ще ви разкажем за вилите за продажба. Този вид имоти става все по-търсен, поради факта, че се намират на по-спокойно локации и осигуряват по-голяма свобода. Вилите, които предлагаме се намират в по-малките населени места, които са в близост до Ловеч.

Тези недвижими имоти са предпочитани както от възрастни хора, така и от по-млади. Много от купувачите на вили избират тези къщи с цел да ги превърнат в място, където да прекарват почивните дни.

Апартаментите са голяма част от нашето портфолио на имоти за продажба в Ловеч. Те се намират в централните части на областни град и кварталите. Всеки имот от този тип има своите характеристики.

При нас ще намерите следните видове апартаменти:

Според броя стаи:

  • Студиа;
  • Двустайни;
  • Тристайни;
  • Четиристайни;
  • Многостайни.

Според състоянието:

  • Обзаведени;
  • Необзаведени;

Според типа строителство:

Вашите критерии определят какъв вид апартамент търсите. Разбира се, трябва да се съобразите с размера на домакинстовото и неговите нужди.

Потърсете съдействие от Oikia.com

Ние добре знаем, че купуването на имот най-важната покупка в живота на човек. Инвестицията не е никак малка и е хубаво да направите добре обмислено решение. Може да се доверите на нашите експерти, които ще ви помогнат да набележите най-подходящите за вас имоти, а след това да организират огледи и среща с продавача на имота.