Продажба
2.901 резултати за

Продажба на имоти в Бургас

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Бургас е един от големите морски градове и е важен икономически, културен и транспортен център. Той привлича хората като град за живеене с чистите си плажове, топлия климат и красотите, които предлага.

Градът има училища и университети, привличащи ученици и студенти от всички точки на страната. Има развита транспортна инфраструктура, а пристанището му осигурява транспортна връзка с различни части на света.

Градът дава възможности за работа и има културни и исторически забележителности, които да посетите. Предлага и разнообразни развлечения за малки и големи, като ще намерите множество, ресторанти, заведения и нощни клубове, които да посетите.

Всяка година през лятото се оживява допълнително, защото се посещава от много туристи. Това го прави изключително подходящ за тези, които искат да усещат голямо оживление през определено време от годината.

Ако търсите да закупите жилище в Бургас, разгледайте богатия избор от имоти в нашата онлайн платформа Oikia.com, различни по вид и намиращи се в различни точки на града и около него. Разгледайте предложенията, които сме подбрали за вас и се свържете с нас по телефон, ако желаете да ви ориентираме и да ви помогнем да изберете имот спрямо желанието ви за локация и бюджета ви.

Какви имоти може да видите в нашия онлайн каталог

Жилищата, които ще намерите при нас са разнообразни по вид, локация, размер и цена. Подходящи да живеете в тях, да ги използвате сезонно или да ги давате под наем. Закупуването на жилище винаги е добра инвестиция, особено в голям и развит град, като Бургас.

При нас ще намерите имоти в близост до плажа или н центъра, по-отдалечени от града или в близост до определени обекти.

Част от имотите, които можете да откриете при нас:

  • Апартаменти

Можете да разгледате различни апартаменти, в изключителна близост до плажовете, на центъра на града или в отдалечените и спокойни, тихи райони. Предлагаме апартаменти подходящи за живеене на сам човек, идеални за студенти и такива, в които идеално ще се поберете цялото семейство.

Работим както с апартаменти в нови, луксозни и модерни сгради, така и с по-стари, но здрави и уютни. Може да изберете жилище с различна квадратура спрямо нуждите ви и да прецените в близост до какво искате да е.

  • Къщи и вили

Вили и къщи с различни локации и големина. Търсите имот с гледка към морето или такъв, в по-отдалечените части на града. При нас ще намерите и двете.

Къщите и вилите са подходящи за семейства с деца, търсещи пространство и липса на съседи и за хора, които предпочитат спокойствието на къщата и липсата на шумовете, които има във всеки блок.

Защо е важно инвестирате повече средства при покупка на имот

Когато купувате имот, вие инвестирате в бъдещето си. Независимо дали е място, на което вие ще живеете или ще го давате под наем или използвате сезонно, е важно да инвестирате достатъчно средства в неговото качество.

Качествените имоти са здрави, с достатъчно пространство, със сигурен покрив и стени и поддържани през времето. Важно е да заложите на тези неща, когато купувате и да не търсите само ниска цена, защото понякога евтиното излиза скъпо.

Без значение дали търсите апартамент, къща или вила за закупуване с Бургас, ние предлагаме всички и на всякакви локации. Свържете се с нас за съвет и за да ви намерим най-подходящия имот!