Продажба
7.612 резултати за

оферти за апартаменти в област Варна

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Oikia.com е агенция за недвижими имоти, която предлага апартаменти за продажба на територията на цялата страна. В тази категория ще ви запознаем с жилищата за продажба във Варна. Морската ни столица е предпочитан за живеене град от много хора. Тя се нарежда на трето място по население и предлага изключително много възможности за образование, професионална реализация, почивка и забавления.

Апартаментите за продажба във Варна са чудесен избор за постоянни жилище, лятна ваканция или инвестиционен обект. Нашите брокери ще ви помогнат да изберете подходящото за вас жилище след като определят индивидуалните ви критерии и нужди.

Ние имаме дългогодишен опит в продажбата на недвижими имоти. Доверете се на нашия професионализъм и заедно ще намерим вашето мечтано жилище на морския бряг.

Апартаменти за продажба във Варна – градски живот на брега на морето

Варна е страхотен град за живеене за всеки, който обича да е в близост до морето, но не иска да се лишава от предимствата на големия град. Морската столица предлага всички удобства на съвременния градски живот, сред които работни места, развлечения, ресторанти, магазини, търговски центрове, учебни заведения и летище.

Това прави Варна предпочитан за живеене град, а увеличаването на населението е доказателство за това. Това е предпоставка за инфраструктурното, културното и технологично развитие на града. Нека не забравяме за най-големият чар на Варна – морето. Градът има дълга и обширна плажна ивица, което го прави предпочитана туристическа дестинация през летния сезон.

Какви апартаменти за продажба ще намерите на Oikia.com

Нашата агенция предлага разнообразие от апартаменти за продажба в провинция Варна, които се характеризират според няколко критерии: тип строителство, брой стаи, площ, етаж, обзавеждане.

Предлагаме апартаменти в новопостроени сгради и жилищни комплекси или в пенелни или тухлени блокове. Цената на имота зависи изключително много от типа и годината на строителство. Към апартаментите, които се намират в жилищни комплекси са включени много допълнителни площи за общо ползване като гаражи, басейни, фитнес зала или детски кът.

Към площта на жилищата, които са част от сгради с по-старо строителство също могат да бъдат включени допълнителни помещения като мазета и тавански стаи.

Нашата агенция предлага за продажба апартаменти със следния броя стаи и разпределение:

  • Едностайни

Жилище от едно помещение, в което има обособен кухненски кът, санитарен възел и тераса.

  • Двустайни

Апартамент с две стаи като едната от тях има функцията на спалня, а другото помещение на дневна с кухня.

  • Тристайни

Апартаменти с едно помещение за кухня и дневна плюс още две спални. При някои жилища от този тип банята и тоалетната са отделно. Възможно е наличието на повече от една тераса.

  • Многостайни

Жилища с 4,5 или повече стаи, които позволяват по-гъвкаво разпределение на пространство. Възможност за обособяване на кухня и дневна в отделни стая. Тези апартаменти имат между 2 и 3 спални.

Кои са най-предпочитаните локации във Варна

Централната част на града между Морска градина и Колхозния пазар остава една от най-предпочитаните локации за покупка на апартамент. Вилните зони в покрайнините на града се разрастват като последните години се набляга на строеж на жилищни сгради в тези райони. Това ги прави привлекателни за всеки, който иска да усети спокойствието на морската столица и да живее по-близо до морето.