Продажба
Няма резултати за

апартаменти за продажба в София с.Негован

Нямаме имот, който да отговаря на вашето търсене,
опитайте да смените филтрите или питайте агенциите за недвижими имоти в района.

Добре дошли в най-популярния раздел в имотния портал Oikia.com, вдъхновен от популярния и успешен италиански бранд – апартаменти за продажба в София. Възможностите, които се откриват пред вас тук са много, благодарение на множеството публикувани обяви на дневна база от собственици и брокери, предлагащи всички разновидности на този вид недвижими имоти в столицата.

Не чакайте перфектната оферта да дойде до вас сама, потърсете я навреме, а при нас може да го направите и предварително! Това не изисква особено усилие от ваша страна, само трябва да запазите търсенето от бутона в долната част на страницата, което ще ви гарантира получаването на бюлетини с новите обяви за апартаменти за покупка в София при тяхното публикуване.

Кои апартаменти за продажба в София предлагат най-много предимства

Това зависи основно от предпочитанията и изискванията на купувача, както и от неговия бюджет.

За хората, които търсят сделката, която ще им излезе на най-ниска цена и без в сключването ѝ да участва брокер, тъй като приоритетът е задаването на възможно най-минимален бюджет, най-добрите варианти биха били съответно евтини апартаменти София от собственик.

За предприемачите, които търсят апартамент в София за реализиране на планирана инвестиция, най-добрият вариант би бил търсенето на оферта за продажба на двустаен апартамент в София с неголяма квадратура. Това е и един от най-търсените имоти от кандидат наемателите в столицата.

В случай, че искате да закупите първото си семейно жилище, в което планирате да разраствате своето семейство, най-добре е да се насочите към тристайните апартаменти с площ от поне 90 кв. м. В подобна площ спокойно може да се създаде предпочитания семеен уют, но и да се остави достатъчно лично пространство за всеки един от членовете на семейството.

Ако планирате да имате повече от 2 деца, най-добре е да се насочите към четиристайните и петстайните апартаменти за продажба в София.

След преценката за големината на имота и най-удобното разпределение на стаите в него, следва да помислите за неговата локация.

На каква локация да заложите при покупка на апартамент в София

Бихте се радвали на по-спокойна обстановка в квартала, но не искате да се отделяте прекалено от централните части на столицата? Квартали като Зона Б-18, Зона Б-19, Банишора, Света Троица, Илинден, Редута, Подуяне биха били подходящи за вас, затова ви съветваме да разходите в тях и да прецените на място обстановката. Редута, Подуяне, Борово, Изток, Дианабад, Изток също биха били добра опция.

Търсите по-евтин апартамент в София и затова искате да избегнете централните части на града? Добри места за живеене на около двайсет минути от сърцето на столицата са квартали като Овча купел, Западен парк, Гевгелийски, Захарна фабрика, Разсадника… Може да погледнете къде на картата са разположени те и да обиколите местностите, за да решите дали отговарят на вашите предпочитания.

Според предпочитанията ви за квартал, следва да се съобразите и с комуникативността на конкретната локация. Винаги е добре в близост да има връзка с градската транспортна мрежа, за да може членовете на семейството, които нямат шофьорски права да се придвижват лесно и удобно в града.

Използвайте филтър менюто в Oikia.com, за да зададете конкретния район, както и предпочитанията си за предимства на апартамента като наличие на обзавеждане, асансьор, няколко броя бани, гараж и пр., за да разгледате само обявите, които отговарят на търсенето ви.