Продажба
4.592 резултати за

оферти за апартаменти в област Бургас

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Апартаменти за продажба в област Бургас е категория в нашия уебсайт, където сме подредили всички жилища тип апартамент предлагани на пазара за недвижими имоти в града. Ние сме Oikia.com – агенция с дългогодишен опит в продажбата на жилища в най-големите български градове.

Независимо дали търсите апартамент, където да живеете сами или с вашето семейство или помещение, което да използвате за хоум офис, ние се стремим да отговорим на вашите критерии.

Бургас е град, който се намира на брега на морето, което го прави привлекателен за много хора влюбени в морския бряг. Бургас предлага изключително много предимства, което го прави съвременен град с модерен облик.

Неведнъж градът е бил обявяван за най-добър град за живеене в България. Това се дължи на добрата инфраструктура и урбанизация на града от една страна и наличието на добре платени работни места от друга страна.

Бургас приема голям брой туристи всеки летен сезон, което гарантира инвестициите в благоустройството и развитието на града. Това се дължи също и на морските курорти разположени в близост до града.

Ако и вие мислите, че това е най-подходящият град, където да живеете и да се развивате е време да намерите своя нов дом с помощта на брокерите от Oikia.com.

Морски рай и стилен градски комфорт – апартаменти в Бургас

Градът предлага съчетание между морска атмосфера и модерен градски живот. На територията на Бургас има много квартали и жилищни райони, а строителството на нови сгради не спира. Това предполага наличието на много видове недвижими имоти за продажба.

В тази категория сме подготвили няколко видове апартаменти с различни локации в Бургас, които са подходящи както за хора, които живеят сами така и за семейства или съвместно съжителство.

Апартаментите, които ви предлагаме предоставят всички удобства на съвременния градски живот. Някои от тях се намират в новопостроени сгради и комплекси. Те имат много доба локация до ключови места в града или до спирки на градския транспорт.

Не пренебрегваме и предпочитанията на хора, които харесват сгради със по-старо строителство. За тях сме подготвили няколко предложения на панелни и тухлени апартаменти, които все още имат своя чар.

Жилищата са разположени в близост до ресторанти, заведения, магазини от големи вериги и училища. Инфраструктурата на града гарантира за бързото придвижване от всяка една точка.

Нашата агенция предлага задоволителна избор от апартаменти, които покриват най-важните критерии при покупка на недвижима собственост. Освен тип строителство и локация, които вече разгледахме има още няколко основни фактора: площ, разпределение, брой стаи, цена, обзавеждане.

Ние знаем, че за всеки един клиент тези фактори могат да имат различна тежест. Някои от купувачите, с които работим приоритизират броя стаи и разпределението, докато други държат апартамента да е обзаведен.

Апартамент в Бургас като инвестиционна възможност

Бургас и районът около града е много подходящ за инвестиции. Това се дължи на големия брой туристи, които посещават Бургас и курортите около него за летния сезон. Покупката на апартамент с цел препродажба или отдаване под наем на туристи е много добра инвестиционна идея, което не малко инвеститори в недвижими имоти предприемат.

Апартаментите за продажба, които предлагаме са потенциални инвестиционни обекти, чиято цена има възможност да се покачи след ремонт или стилно обзавеждане.