€ 70.000,005+ стаен270 m24 бани259 €/m2

Вили Сливен (квартал с.Стара река)

Голяма селска къща в Балкана, с. Стара река
Реф. № 436 https://homepoint.bg/
 
Имотът представлява: Две двуетажни къщи с топла връзка с РЗП от 270 кв.м. построени върху парцел с площ от 1740 кв.м. разпределени както следва:


Къща до пътя: огромна всекидневна с кухня и трапезария с квадратура от 80 кв.м и височина на тавана 3.5 м. (помещението е използвано за селска кръчма в миналото), голяма баня с тоалет, спалня, коридор, който води към другата къща и стълбище към втория етаж, където има още две спални.


Вътрешна къща: на първия етаж има три стаи, коридор и стълбище за втори етаж, където са разположени три спални, голям коридор и санитарен възел.


Двора е равен, поддържан, има заседни няколко овощни дръвчета, голям плевник и навес за дърва до вътрешната къща. Наличен е и кладенец с хидрофорна система.


Парцела е ограден от трите страни с телена ограда, а откъм пътя с жив плет от високи туи.


Състояние: Къщата е частично реновирана, подходяща за къща за гости или семейни тържества, както и за почивка сред красива природа. В повечето помещения пода е от масивен дъбов паркет. Предлага се обзаведена както е видно на снимките и е годна за живеене веднага. Имота разполага с видео наблюдение и оптичен интернет. Партиди за ток и вода.


Локация: Имота се намира на главната улица в селото. С. Стара река е на 40 км. от гр. Сливен, на 30 км. от гр. Елена и гр. Котел, с красива природа и прекрасни гледки към Балкана от имота. В селото има хранителни магазини, поща, болница, детска градина, читалище и училище. Повечето от стаите са с южно изложение.


Забележка: Приложените по-горе описания и снимки са предоставени от собственика и публикувани с неговото съгласие.


HOME POINT Недвижими имоти ще бъде до вас през целия процес на сделката! Извършваме всички необходими технически и юридически проверки на имота, който сте избрали. Съдействаме и за отпускане на банков кредит при преференциални условия!
 
За допълнителна информация и оглед:
Консултант недвижими имоти: Спас Йоневски – 0886333848
Основни данни
справка 436
Дата на обявяване 18/08/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 270 m2
Стаен повече от 5 (7 спални, 2 друго), 4 бани
Разходи
Цена 70.000 €
Цена за m2 259 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Недвижими имоти Home Point
Недвижими имоти Home Point
бул. "Цар Освободител" 43Б, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 541 5523
Адрес и карта
Сливен - квартал с.Стара река
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията