€ 400.000,004 стаен132 m23 бани3.030 €/m2

Вили Силистра (квартал Център)

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ДРЪСТЪР ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА ОБЗАВЕДЕНА КЪЩА В БЛИЗОСТ ДО РЕСТОРАНТ ''АКАЦИИТЕ'' - ГРАД СИЛИСТРА!
ЕРА Дръстър предлага за продажба новопостроена къща с два входа, завършена, обзаведена и готова за живеене, подходяща за голяма фамилия.
Имотът е застроен върху собствено дворно място с площ от 229 кв.м., като къща с РЗП от 368 кв.м., разпределена на два етажа и приземен етаж.
Приземният етаж включва перално помещение, домашен спа център, фитнес, баня и тоалетна в едно, избено помещение и бункер. Домашният спа център допринася за личното благополучие, предоставяйки възможност за релаксация и отпускане в уюта на собствения дом. Този комфортен кът осигурява уникален опит за подобряване на физическото и емоционалното благополучие на собствениците.

Първият етаж предлага дневна с кухня и трапезария, баня и тоалетна в едно и спалня. Вътрешно стълбище води към втория етаж, където са разположени две спални, баня и тоалетна в едно и тераса.

Подовите настилки, включващи ламинат и теракот, не само придават естетика, но и осигуряват лесна поддръжка и издръжливост на дългосрочната употреба.

Дограмата от висок клас, съчетана с щори, осигурява ефективна топлоизолация и подобрява енергийната ефективност на сградата. Интериорните врати допринасят за стиловата завършеност и разграничават функционалните зони в дома.

Тези дизайнерски елементи съчетават практичност, енергийна ефективност и стил, предоставяйки на новия собственик не само дом, но и екологосъобразно и модерно пространство за живеене.

Отоплението се осъществява чрез термо помпата, свързана с радиатори, и така се осигурява ефективно отопление в сградата.
Климатиците, разположени допълнително в някои от помещенията, предоставят допълнителна гъвкавост в контрола на температурата и осигуряват охлаждане по време на топлите месеци. Те поддържат комфортните условия в дома, осигурявайки подходяща температура през цялата година.

Сградата е оборудвана с външна изолация, която не само поддържа уют и комфорт в дома, но и значително намалява енергийните загуби, осигурявайки по-ефективно отопление и охлаждане.
Слънчевите панели поставени на покрива не само осигуряват енергия за сградата, но и подобряват екологичния й отпечатък, преобразувайки слънчевата светлина в електроенергия. Те поддържат устойчивостта на дома, като намаляват зависимостта от конвенционални енергийни източници и съответно намаляват енергийните разходи.

Дворът разполага с обособена барбекю зона, и така предлага възможност за открити гурме наслаждения и социални събирания на открито. Този уютен кът създава възможности за релаксация и забавление с приятели и семейство.

Към имота има гараж, който не само предоставя удобно и сигурно паркиране, но и осигурява топла връзка, улеснявайки достъпа до дома. Това предимство предоставя удобство и защита на превозното средство, осигурявайки спокойствие за собствениците.


Инфраструктурата и локацията са отлични, на крачки от най- елитните училища и детски градини, в близост до банка, заведения и магазини.
Имотът е с невероятен потенциал да стане една добра инвестиция.
В очакване на новите собственици!
За допълнителна информация и оглед, моля, свържете се с ЕРА Дръстър!


ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 0898503522

CREDITERA е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!

Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

CREDITERA Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ!!!

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 0898503522



Основни данни
справка 5600550
Дата на обявяване 09/01/2024
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 132 m2
Стаен 4 (3 спални, 1 друго), 3 бани
Вид гараж Единичен
Обзавеждане Напълно обзаведен
Разходи
Цена 400.000 €
Цена за m2 3.030 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2010
Вид гориво за отопление Други
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
ЕРА Дръстър
ЕРА Дръстър
бул. Македония 139, партер, Силистра
  Покажи мобилен телефон +359 89 850 3522
Красимира Панайотова
Адрес и карта
Силистра - квартал Център
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията