€ 60.600,002 стаен61 m21 бани1 етаж993 €/m2

Двустаен Варна (квартал Виница)

Двустаен апартамент
Агенция за недвижими имоти L&G PROPERTY предлагат за продажба ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в модерна и функционална сграда съобразена с най-новите тенденции в строителството.

Локация: кв. Виница, квартала е предпочитан за живеене от хора, търсещи спокойната атмосфера на районите с ниско строителство, извън презастроените градски зони, но все пак не далеч от градските удобства.
Плажът на един от най-предпочитаните морски курорти Св. Св. Константин и Елена и ботаническата градина са само на 3 км, а центъра на Варна- на 10 км. В близост са туристически и исторически забележителности.

За сградата:
Сградата се състои от един вход с 20 апартамента,разпределени на 4 жилищни етажа. В полуподземно ниво са разположени 14 паркоместа, велостойки и избени помещения, а на партерния етаж има 6 самостоятелни гаража. За удобство и осигуряване на достъпна среда, входа на сградата е на нивото на прилежащия тротоар,без стъпала.
Архитектурата е изчистена, характеризира се с правилни геометрични форми. Предвидена е висока степен на енергоефективност, като фасадата е изцяло топлоизолирана с 12 см.изолация. Покритието е декоративна фасадна мазилка оцветена в топли тонове. Покривът е плосък с паро-, хидро- и топлоизолация.
Общите части в сградата ще бъдат с настилка от гранитогрес, окачени тавани от гипсокартон, LED осветление с датчици за движение, парапетите ще са по архитектурен детайл. Предвиден е асансьор обслужващ всички нива, включително полуподземното паркинг ниво.
Сграда Верона предлага апартаменти с една, две и три спални с площ от 60 кв.м. до 160 кв.м. Стаите са големи, с правилни форми, слънчеви и просторни. За осигуряване на допълнително складово пространство са предвидени сервизни и/или складови ниши, както и места за вградени гардероби. Големите прозорци осигуряват романтична гледка от високо към морето и къщите в квартала. За да не ограничават гледката, парапетите на
балконите ще бъдат ажурни. Жилищата ще бъдат завършени на замазка и варо-гипсова мазилка, с монтирани ключове и контакти. ВиК инсталациите в кухните е предвидено да бъдат изградени на тапа, а в баните с монтиран водомер с дистанционно отчитане. Предвидена е PVC дограма с пет камерен стъклопакет, отговаряща на изискванията за енергийна ефективност.

Всеки апартамент ще бъде свързан с домофонна система за контрол на достъпа.
Основни данни
справка ID78133
Дата на обявяване 02/11/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 61 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго), 1 баня, кухня Кухненски бокс
Етаж 1 (Цялата сграда) от 4 общо
Състояние на собствеността В процес на изграждане
Вид конструкция Луксозно строителство
Брой тераси 1
Вид гараж Няма
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 60.600 €
Цена за m2 993 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2024
Състояние на строителството В процес на изграждане
Климатик Няма
Отопление Няма
Вид отоплителна система Въздушно
Вид гориво за отопление Електрически
Вид дограма Двойно стъкло / PVC
Енергиен клас Не подлежи на класифициране
проверена агенция
Ел Енд Джи Пропърти ЕООД
Ел Енд Джи Пропърти ЕООД
бул. Васил Левски 10, сграда 1, етаж 1, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 617 4674
Адрес и карта
Варна - квартал Виница
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията