€ 327.500,002 стаен98 m211 етаж3.342 €/m2

Двустаен София (квартал Хладилника)

Панорамен двустаен апартамент в луксозна резиденция до Южен парк
ЕРА Голд Ви представя панорамен двустаен апартамент в луксозна резиденция до метростанция "Витоша", Южен парк и "Парадайз" център.

Апартаментът е с площ 98 м2 и се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, баня с тоалетна, спалня, отделна тоалетна и остъклена тераса. Към апартамента има мазе - 2 кв.м. Отопление: френски газов котел De Dietrich, италиански радиатори Global и цялостна система с обратими климатици De Dietrich. Южно изложение с прекрасна гледка. Високи тавани - 2.80 м.

Модерна жилищна сграда, която включва магазини, офиси, 11 жилищни етажа и две подземни нива от затворени гаражи. Луксозна фасада и представителните общи части с антре с портиерна, въвеждат към луксозни асансьори, позволяващи директна връзка между гаражите и жилищата. Осигуреното присъствие на портиер, професионална жива охрана и видеонаблюдение на входовете и прилежащия терен допринасят за качеството на ежедневието. Монолитна бетонена антиземетръсна конструкция, зидарията с тухла "Wienerberger" с дебелина от 25 см и допълнителни обшивки, със звукоизолация между апартаментите. Вътрешните преградни стени в апартаментите са шумоизолирани, също с тухла "Wienerberger", завършени с боядисана в бял латекс мазилка и подова замазка.

Етап на строителство: Пред АКТ 16

Новостроящата се сграда е разположена на 300 метра от метростанция Витоша и МОЛ "Парадайз", в непосредствена близост до реномирани здравни и учебни заведения. Районът предоставя богато търговско обслужване и разполага с удобни транспортни връзки.

ЕРА Кредит предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот от всички водещи банки в страната и ще договори най-добрите условия за вас!
Основни данни
справка 4004681
Дата на обявяване 27/09/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 98 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго)
Етаж 11 от 12 общо
Вид гараж Единичен
Брой паркоместа 1
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 327.500 €
Цена за m2 3.342 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Вид гориво за отопление Метан
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Етажни планове
ЕРА Голд
ЕРА Голд
София, Център, бул. Прага 3, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 911 5777
Таня Арнаудова
Адрес и карта
София - квартал Хладилника