€ 362.400,002 locals98 m29 plan3.698 €/m2

Two-room apartment Sofia (neighborhood Хладилника)

Панорамен двустаен апартамент в луксозна резиденция до Южен парк
ЕРА Голд Ви представя панорамен южен апартамент в луксозна резиденция с АКТ 16 до Южен парк, МОЛ Парадайс и метростанция Витоша.

Апартаментът се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария 40 кв. м., спалня 17 кв. м., баня с тоалетна, тоалетна за гости и остъклена тераса. Изложение: Юг. Предава се на шпакловка и замазка с френски газов котел De Dietrich, италиански радиатори Global и цялостна система с обратими климатици De Dietrich. Високи тавани - 2.80 м. Към апартамента има мазе - 2 кв.м. Възможност за покупка на единичен или двоен подземен гараж.

Цената е с включено ДДС!

Модерна жилищна сграда, която включва магазини, офиси, 11 жилищни етажа и две подземни нива от затворени гаражи и станция за зареждане на електроавтомобили. Луксозна фасада и представителните общи части с антре с портиерна, въвеждат към луксозни асансьори, позволяващи директна връзка между гаражите и жилищата. Осигуреното присъствие на портиер, професионална жива охрана и видеонаблюдение на входовете и прилежащия терен допринасят за качеството на ежедневието. Монолитна бетонена антиземетръсна конструкция, зидарията с тухла "Wienerberger" с дебелина от 25 см и допълнителни обшивки, със звукоизолация между апартаментите. Вътрешните преградни стени в апартаментите са шумоизолирани, също с тухла "Wienerberger", завършени с боядисана в бял латекс мазилка и подова замазка.

ЕРА Кредит предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот от всички водещи банки в страната и ще договори най добрите условия за вас!
Main data
Reference 4004681
Ad date 27/09/2023
Contract Sale
Typology Apartment
Surface 98 m2
Locals 2 (1 bedroom, 1 other)
Plan 9 from 11 totals
Furniture Absent
Costs
Price 362.400 €
Price per m2 3.698 €/m2
Energy efficiency
Year built 2024
Heating Power Type Methane
Energy rating Property exempt from energy certification
Floor plans
ЕРА Голд
ЕРА Голд
София, Център, бул. Прага 3, Sofia
  Show Mobile +359 88 911 5777
Таня Арнаудова
View other advertisements for

apartments for sale in Sofia


City of Sofia

:
Sale apartments Sofia
Sale properties Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Apartments for sale province Sofia
Sale properties province Sofia
Address and map
Sofia - neighborhood Хладилника