€ 57.790,002 стаен61 m21 бани3 етаж947 €/m2

Двустаен Поп Костадин 16, Варна (квартал Колхозен пазар)

НОВ ПРОЕКТ НА ЖИЛИЩНА СГРАДА КОЛХОЗЕН ПАЗАР
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА !
НА ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОРА

Апартамент 7 на етаж трети с чиста площ от 51,56кв.м /площ с общи части 60,83 кв.м/
Имотът представлява: входно антре , дневен тракт и кухненски бокс с площ от 23,85 кв.м с излаз към балкон, спалня с площ от 11.51 кв.м. с излаз към балкон, комбиниран санитарен възел. В сградата има възможност за закупуване на паркомясто или гараж.

Имотът се издава съгласно БДС: Екстериорна блиндирана врата, Под- нивелирана замазка готова за полагане на настилка по Ваш избор, Стени-гипсова мазилка подготвени за боя или тапет, Мокри Помещения- циментова мазилка готова за полагане на фаянс и теракота,ВиК инсталация на тапа , ЕЛ инсталация:-контакти, ключ и фасонки
,МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма.

Висококачествено Ново Строителство монолитна зидария изпълнена с висок клас тухли на водещи производители. Висок клас ПВЦ дограма с всесезонен стъклопакет. Топлоизолация. Фасадна мазилка с висока устойчивост.

Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, хидравличен асансьор с долно машинно - гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Облицовка на фасадата с естествен камък.

Отлична Локация: Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Работим и с индивидуални и гъвкави схеми на плащане. В зависимост от договорената схема се предлагат завършване на апартамента -До ключ. Фиксираните цени в договора са крайни и не подлежат на промяна!
Предлагаме на своите клиенти и завършване на жилищата До ключ на себестойност .
Съдействие за отпускане на банков кредит при нужда!
За повече информация относно свободни обекти,цени ,схеми на плащане и въпроси свързани с проекта свържете се с нас на телефон - 0894 65 69 10 Мария Гатева
Основни данни
справка ID59788
Дата на обявяване 08/08/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 61 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго), 1 баня, кухня Кухненски бокс
Етаж 3 от 6 общо
Състояние на собствеността В процес на изграждане
Вид конструкция Жилищен
Брой балкони 1
Разходи
Цена 57.790 €
Цена за m2 947 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1
Състояние на строителството В процес на изграждане
Вид дограма Двойно стъкло / PVC
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Етажни планове
Диан Желев
Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 465 6910
Адрес и карта
Поп Костадин 16, Варна - квартал Колхозен пазар