€ 79.600,002 стаен84 m25 етаж948 €/m2

Двустаен Варна (квартал Възраждане 2)

НОВ ПРОЕКТ на ЖИЛИЩНА СГРАДА в кв. Възраждане. вх.А, Ап.13
VIP Consult Varna , предлага НОВ ПРОЕКТ на ЖИЛИЩНА СГРАДА  в кв. Възраждане , в непосредствена близост до " КАУФЛАНД" и "ЛИДЪЛ"БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА !НА ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОРА!Предлагаме на вашето внимание тристаен апартамент на етаж 5 /пет/ от 8/осем/. АПАРТАМЕНТ № 13 е със северо-източно изложение във вход "А" на сградата. Жилището се състои от: дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, коридор, килер, тоалет, баня с тоалет и тераса.  Чиста площ - 73,29 м2 , площ с включени общи части 83,75 м2.За сградата :
Луксозна жилищна сграда с модерен архитектурен дизайн на 9 етажа , която предстои да бъде изградена, включваща в себе си 55 апартамента, 55 паркоместа и гаражи предвидени за живеещите, разположени на партера и на подземното ниво. Сградата е с два входа – вх.”А” и вх.”Б”. Местоположението й е на булевард „Трети март” в жилищен квартал „Възраждане”. В близост до нея се намират хипермаркетите „Лидъл”, „Кауфланд”, търговския център „Делта Планет” Мол търговски център „Явор” и др. Уютни и с практично разпределение, апартаментите са няколко типа – двустайни, тристайни и четиристайни, които ще бъдат изпълнени по БДС. Отлична локация в непосредствена близост до булевард „Трети март” и булевард „Република”, автобусни спирки на 50 метра от сградата. Съгласно етапите на строителство, се предлага гъвкава схема на разсрочено плащане при закупуването на имоти в сградата.    
За въпроси, свързани с проекта, схема на плащане, резервиране на обекти и друга информация СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!
VIP Consult Varna извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент.

За повече информация, както и извършване на оглед можете да позвъните на телефонен номер 0884203899
Основни данни
справка ID52404
Дата на обявяване 14/07/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 84 m2
Стаен 2 (2 спални)
Етаж 5 от 8 общо
Разходи
Цена 79.600 €
Цена за m2 948 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2022
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Vip Consult Varna
Vip Consult Varna
ул. "Рали Мавридов" 38, ет.1, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 420 3899
Адрес и карта
Варна - квартал Възраждане 2
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията