€ 97.200,002 стаен90 m23 етаж1.080 €/m2

Двустаен Варна (квартал Цветен квартал)

Тристаен просторен в новострояща се сграда в района на Цветен квартал
VIP Consult Varna има удоволствието да предложи за продажба светъл просторен двустаен апратамент в новосрояща се сграда, намираща се в района между кв.Цветен квартал и кв.Изгрев, в град Варна, в близост до главни артерии, свързващи с всички части на града. Района е спокоен, предпочитан за живеене, със своята отлична инфраструктура и близостта до всичко необходимо- училища, детски градини, институции, банки, медицински, търговски и спортни центрове. Жилището се намира на 3ти от 6 етажа, с изложение юг-югоизток, като големите прозорци позволяват влизане на слънчева светлина през целия ден. Разпределението е следното: голям коридор, две спални по около 11 кв.м, дневна с кухненски тракт - около 24 кв.м, три тераси към всяка от стаите, баня с тоалетна 4 кв.м и отделно тоалетна.  В сградата има налични и други двустайни и тристайни апартаменти, магазин на партерно ниво 66 кв.м и паркоместа, намиращи се на ниво сутерен:
Сградата е с луксозни общи части, широки стълбищни клетки, шестместен асансьор, изградена с материали, доказали качеството си с времето.
Възможност за разсрочено плащане, като това не влияе на цената на избрания апартамент, цената остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.
За въпроси, свързани с имота, схема на плащане, резервиране на обекти и друга информация СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!
VIP Consult Varna извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент.
Основни данни
справка ID52374
Дата на обявяване 14/07/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 90 m2
Стаен 2 (2 спални)
Етаж 3 от 6 общо
Разходи
Цена 97.200 €
Цена за m2 1.080 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2022
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Vip Consult Varna
Vip Consult Varna
ул. "Рали Мавридов" 38, ет.1, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 420 3899
Адрес и карта
Варна - квартал Цветен квартал
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията