€ 385.000,002 стаен87 m21 бани5 етаж4.425 €/m2

Двустаен Варна (квартал Център)

2-стаен в Варна, Център за 385 000, Евро
Представяме просторен двустаен апартамент в идеалния център на град Варна, на метри от Катедралния храм свето "Успение Богородично".

Имотът с обща площ от 87 кв.м е разположен на 5-и етаж от 7 в нова луксозно изпълнена сграда с контролиран достъп.

Разпределение:

всекидневна с кухненски кът;
коридор;
спалня;
баня с тоалетна;
килер;
гардеробна;
две тераси.

Изложението на дневната стая и терасата пред нея е югоизток, като от терасата се открива панорамна гледка към града и морето. Спалнята и малката тераса са със северозападно изложение.

Жилището се предлага с оборудване и обзавеждане, като някои вещи със сантиментална стойност ще бъдат взети от собственика на апартамента след продажбата. Вещите, които не са включени в цената са картини, скулптори и наследени вещи, като кухненската маса и някои предмети на изкуството.

Сградата е построена през 2018 г от реномирана варненска строителна компания. Външно жилищният комплекс е облицован изцяло с естествен камък. Общите части са стилно изпълнени с гранитна настилка и парапети от ковано желязо. Асансьорът е от реномиран производител с автоматични врати и обслужва всички нива в комплекса, включително подземното с паркоместата. Собствениците на имота притежават и подземно паркомясто (номер 9), което може да бъде закупено при допълнително заплащане.

Таксата за поддръжка в комплекса от 25 евро на месец е минимална и покрива разходите за поддръжка на асансьора, почистването и осветлението на общите части в сградата.

Изключително комуникативното местоположение осигурява бърз пешеходен достъп до централната пешеходна алея, Опера, Поща, Катедрален храм, театър, кино, детска градина, училище, болница, множество магазини, ресторанти, кафенета, хранителни магазини, аптеки и спирки на градския транспорт. Развития градски транспорт осигурява комуникация с всички части на града и близките курортни комплекси.

Апартаментът никога не е отдаван под наем и се ползва от собствениците при пребиваването им в град Варна. Жилището е подходящо както за постоянно живеене, така и за отдаване под наем. Нови проекти с подобна локация и качество на използваните материали на етап строителство се предлагат на цени от 3000 до 5000 евро със степен на завършване по БДС.

Ако желаете повече информация или оглед, моля свържете се с отговорния брокер по офертата.
Основни данни
справка ID174468
Дата на обявяване 10/05/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 87 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго), 1 баня
Етаж 5 от 7 общо
Разходи
Цена 385.000 €
Цена за m2 4.425 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
LUXIMMO
Показване на телефона +359 88 388 8888
Адрес и карта
Варна - квартал Център