€ 82.900,002 стаен54 m25 етаж1.535 €/m2

Двустаен Варна (квартал Кайсиева градина)

Двустаен Кайсиева градина! Апартамент! Обзаведен! Среден етаж! Тухлена сграда!
www.maximmo.bg, Реф. № 4883

Рядко срещано предложение на пазара! Две стаи, статут АПАРТАМЕНТ! Възможност за банков кредит! Обзаведен! Нова тухлена сграда! В най-добрата част на Кайсиева градина!
Отличен инвестиционен имот, чиито сегашни наематели ще останат и ще ви носят отлична гарантирана доходност.
Жилището се намира на пети етаж и е с обща площ 54 кв.м.

Състои се от: дневна с кухненска част, спалня, антре, баня с тоалет, перално помещение и тераса. Стаите са с правилна форма без преход.

Състояние : Жилището се предлага частично обзаведено : портманто в коридора; напълно оборудвана баня и тоалет; кухненски шкафове изработени по поръчка , както и вградените електроуреди, с изключение на хладилника; луксозна холна гарнитура, маса за кафе. Спалня с 2 нощни шкафчета , скрин и гардероб. 1 брой климатик.
За местоположението: Жилището се намира в непосредствена близост до детска с градина "Приказка", ОУ "Стоян Михайловски", детски площадки, хипермаркети, аптеки, спирки и други удобства.

Сградата : Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, хидравличен асансьор с „долно“ машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Облицовка на фасадата с естествен камък . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Локацията: Характерно за тази част на града е бързата комуникация до всяка една точка на града, благодарение на близостта до главни пътни артерии и множество автобусни спирки.
Отличен имот, подходящ както за целогодишно живеене така и с цел отдаване под наем!

Екстри: Жилищната кооперация е заобиколена предимно от нови сгради. Като изключително предимство отчитаме търговската площ в партерното ниво на блока, което ще допринесе за улеснение на вашето ежедневие. Отлично поддържани зелени площи около сградата, говорят за сплотеността на етажната собственост.

Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.                                                            

Оглед на имота:
Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.

Вашият личен консултант: Йорданка Зафирова тел: 0879 21 21 66
Основни данни
справка ID170492
Дата на обявяване 23/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 54 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго)
Етаж 5 от 6 общо
Разходи
Цена 82.900 €
Цена за m2 1.535 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2018
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
MAXimmo Bulgaria
MAXimmo Bulgaria
Ул.Студентска 1А, ет.3, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 921 2166
Зафирова Йорданка
Показване на телефона +359 87 921 2166
Адрес и карта
Варна - квартал Кайсиева градина