€ 140.000,003 стаен120 m22 етаж1.167 €/m2

Тристаен Бургас (квартал Сарафово)

Продажба 4-стаен гр. Бургас - Сарафово 120m²
код на офертата: п 00316

Всички имоти в Сарафово на едно място може да видите на сайта:

www.ImotiSarafovo.com

Агенция № 1 за Сарафово - 12 години опит

Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733

Описание на имота:

Апартамент 15 на схемата може да се направи на втори жилищен етаж чрез обединяване на два двустайни апартамента с най хубавите изложения изток-юг-запад. Състои се от антре, склад- мокро помещение, баня с тоалетна, втора баня с тоалетна, голяма дневна, която може да се прегради на две стаи, три спални без преход и две тераси. Чиста площ 107,07м2, площ с общи части 120м
Предлагаме различни апартаменти и паркоместа в изключително тих район до плаж. Има и други възможности за четиристайни, които да разгледате на www.buildings.bg.
Флора Бийч се състои от три жилищни сгради, наземни и подземни паркоместа с богато озеленени партерни пространства и частни дворове към партерните апартаменти. Сградите са разположени в западната част на ул. Манастирска, на150м от плажа. Пусков срок 2023. ”Флора Бийч” предлага нов стил на живот и място за отдих с чист въздух и чиста среда встрани от шума и стреса, Проекта съчетава предимставата на затворен комплекс без такси за поддръжка и предлага възможност да притежавате имот на метри от плажа. Сградите са разположени така, че всички жилища да бъдат максимално осветени от слънцето. Монтирани са високотехнологични безшумни асансьори с автоматични врати. Апартаментите са двустайни и тристайни а също така има отлична възможност за обединяване в четиристайни с три изложения - юг, изток и запад. Ако ви харесва да имате повече лично пространство изберете апартамент със собствен озеленен двор.
Сградите са зпълнени с най-добрите продукти и марки в строителната индустрия. Зидариите са с многоклетъчни керамични блокове. Отвън топлоизолацията е с дебелина на плочите 10-12см със завишена изолационна плътност от 18кг/м3 с финишна мазилка ”Baumit. Покривите са топлоизолирани с Фибран с дебелина 10-15 см, отгоре е залята втора бетонова плоча с наклони за отводняване и е положена двойна хидроизолация. Дограмата е ПВЦ немска шесткамернамарка ”Аluplast” с увеличена дебелина на профила ot 8.5 см и немски обков ”Roto” с функция ”сухо проветряване”.. Използвани се енергоспестяващи стъклопакети тип ”4 сезона”. Това съчетание от специални дограма и топлоизолационен пакет осигурява комфортен климат през всички сезони и чувствително по-ниски сметки за електричзство. Апартментите се издават на тапа: Стените и таваните на помещенията са измазани с дишаща екологична гладка гипсова мазилка ”Baumit”, подовете са на гладка циментова замазка. Монтирани блиндирани входни врати, положена ел. инсталация с монтирани апартаментни табла с предпазители, кабелизация за интернет, пълна ВиК разгъвка по проект с водомер, монтиран студоустойчив гранитогрес по пода на терасите. Красиви парапети от алуминий и стъкло. Луксозно завършениобщи части. Луксозна облицовка на фасадата в областта на партерите с красив естествен камък - травертин. Можем да договорим довършителни работи по ваш избор.
Предлагаме паркоместа на терен и в подземен паркинг..
Основни данни
справка п 00316
Дата на обявяване 12/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 120 m2
Стаен 3 (3 спални)
Етаж 2 от 5 общо
Разходи
Цена 140.000 €
Цена за m2 1.167 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Сарафово Недвижимост ЕООД
Сарафово Недвижимост ЕООД
ul. "Angel Dimitrov" 28А, Sarafovo, Бургас
  Покажи мобилен телефон +359 87 687 8724
Адрес и карта
Бургас - квартал Сарафово