€ 262.000,003 стаен126 m22 етаж2.079 €/m2

Тристаен София (квартал Младост 3)

Тристаен апартамент
Galiano Estates ви представя тристаен апартамент в новостроящия се комплекс
Тристаен апартамент, състоящ се от: входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс,две спални, мокро помещение,две бани с тоалетни и склад,две лоджии,едната изцяло южна. Има възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Намира се в кв. 'Младост 3'. В близост до метростанция,спирки на градски транспорт, училище, детска градина, супермаркети, медицински център,бизнес парк Младост.
Затворен комплекс с паркова среда,състоящ се от две малки бутикови сгради. Сграда 1 с акт 15 и Сграда 2 с акт 14.Абсолютно еднакви като изпълнение,огледални една на друга сгради с възможност за огледи на място.Луксозно строителство в престижен район с отлична инфраструктура. До комуникации с бърз достъп, до основни булеварди, Околовръстен път и летище 'София'.
Монолитна стоманобетонна скелетна конструкция. Външни ограждащи стени от керамични тухли 'Wienerberger Porotherm'. Вътрешни преградни стени от керамични тухли 'Wienerberger Porotherm'. Фасада с интегрирана топлоизолационна система. Шесткамерна PVC дограма и стъклопакет тип четири сезона. Блиндирани входни врати. Водопровод, изграден от полипропиленови тръби и канализация от PVC тръби. Изцяло изградена електрическа инсталация с монтирани ключове, контакти и монтирано апартаментно табло. Изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, звънчева и домофонна инсталация. Изградени трасета за вентилация за подземни гаражи, тоалетни, бани и кухненски боксове. Изградени трасета за отопление във всяка стая. Асансьорите са 'OTIS'. Дизайнерски общи части с настилки от гранит и гранитогрес, парапети по проект и стени и тавани на интериорна боя. Изцяло изградена вертикална планировка, съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство. Шпакловка и замазка.
Срокът за завършване на Сграда 2 е до края на 2024г.
Основни данни
справка ID139721
Дата на обявяване 10/02/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 126 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго)
Етаж 2 от 6 общо
Разходи
Цена 262.000 €
Цена за m2 2.079 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2024
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Galiano Estates
Galiano Estates
гр. София, площад „България“ 1, Административна сграда на НДК, етаж 13, София
  Покажи мобилен телефон +359 89 998 0170
Мирослава Първанова
Показване на телефона +359 89 098 0170
Адрес и карта
София - квартал Младост 3