€ 262.000,003 locals126 m22 plan2.079 €/m2

Three-room apartment Sofia (neighborhood Младост 3)

Тристаен апартамент
Galiano Estates ви представя тристаен апартамент в новостроящия се комплекс
Тристаен апартамент, състоящ се от: входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс,две спални, мокро помещение,две бани с тоалетни и склад,две лоджии,едната изцяло южна. Има възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Намира се в кв. 'Младост 3'. В близост до метростанция,спирки на градски транспорт, училище, детска градина, супермаркети, медицински център,бизнес парк Младост.
Затворен комплекс с паркова среда,състоящ се от две малки бутикови сгради. Сграда 1 с акт 15 и Сграда 2 с акт 14.Абсолютно еднакви като изпълнение,огледални една на друга сгради с възможност за огледи на място.Луксозно строителство в престижен район с отлична инфраструктура. До комуникации с бърз достъп, до основни булеварди, Околовръстен път и летище 'София'.
Монолитна стоманобетонна скелетна конструкция. Външни ограждащи стени от керамични тухли 'Wienerberger Porotherm'. Вътрешни преградни стени от керамични тухли 'Wienerberger Porotherm'. Фасада с интегрирана топлоизолационна система. Шесткамерна PVC дограма и стъклопакет тип четири сезона. Блиндирани входни врати. Водопровод, изграден от полипропиленови тръби и канализация от PVC тръби. Изцяло изградена електрическа инсталация с монтирани ключове, контакти и монтирано апартаментно табло. Изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, звънчева и домофонна инсталация. Изградени трасета за вентилация за подземни гаражи, тоалетни, бани и кухненски боксове. Изградени трасета за отопление във всяка стая. Асансьорите са 'OTIS'. Дизайнерски общи части с настилки от гранит и гранитогрес, парапети по проект и стени и тавани на интериорна боя. Изцяло изградена вертикална планировка, съгласно утвърден проект за паркоустройство и благоустройство. Шпакловка и замазка.
Срокът за завършване на Сграда 2 е до края на 2024г.
Main data
Reference ID139721
Ad date 10/02/2024
Contract Sale
Typology Apartment
Surface 126 m2
Locals 3 (2 bedrooms, 1 other)
Plan 2 from 6 totals
Costs
Price 262.000 €
Price per m2 2.079 €/m2
Energy efficiency
Year built 2024
Energy rating Property exempt from energy certification
agency verified
Galiano Estates
Galiano Estates
гр. София, площад „България“ 1, Административна сграда на НДК, етаж 13, Sofia
  Show Mobile +359 89 998 0170
Мирослава Първанова
Show Phone +359 89 098 0170
View other advertisements for

apartments for sale in Sofia


City of Sofia

:
Sale apartments Sofia
Sale properties Sofia
Estate agents Sofia

province of Sofia

:
Apartments for sale province Sofia
Sale properties province Sofia
Address and map
Sofia - neighborhood Младост 3