€ 147.900,003 стаен90 m21 бани1.643 €/m2

Тристаен Варна (квартал Погреби)

Ексклузивен тристаен апартамент с Акт 16 до ключ за продажба, под Колхозен пазар, район "Погреби", Варна
EРА Лайф обявява за продажба тристаен апартамент, разположен на първи етаж /над гаражи/ в осем етажна жилищна сграда, нововъведена в експлотация. Имотът е със следното разпределение: входно антре, дневен тракт, две спални (едната от които е с излаз на тераса), килер/перално и комбиниран санитарен възел.

Изложението на имота е запад/изток. Апартаментът е завършен до ключ, с входна блиндирана врата, монтирани интериорни врати и вградена кухня, пет камерна ПВЦ дограма със стъклопакет, стени и тавани: боядисани с латексова боя, подове: ламиниран паркет в спалните и дневните, гранитогрес тераси и коридори и напълно оборудвана баня с тоалетна, ел.инсталация: ключове и контакти по ел. проект, осветление, апартаментни ел.табла автоматични, водопроводна инсталация: полипропиленови тръби, водомер, окабеляване за кабелна телевизия и интернет. Отоплението е с електричество - с монтирани изводи за климатици. Паркирането е свободно.

Обявеният за продажба апартамент се намира в сграда с монолитна стоманенобетонна конструкция, с носещи и преградни стени, изградени от тухли, с външна топлоизолация фибран и минерална мазилка. Покривът е с керемиди. Общите части са луксозно изпълнени с гранитогрес. Функционира асансьор с автоматични врати. Районът около сградата е озеленен.

Районът е с добра локация - пешеходно разстояние до централната градска част. В близост има основно училище, детски градини, търговски обекти, заведения за обществено хранене, Колхозен пазар. Имотът е подходящ както за живеене, така и за инвестиция. Код: 0707393

Основни данни
справка 0707837
Дата на обявяване 03/01/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 90 m2
Стаен 3 (2 спални, 1 друго), 1 баня
Етаж 8 общо
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 147.900 €
Цена за m2 1.643 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Вид гориво за отопление Електрически
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Етажни планове
ЕРА Лайф
ЕРА Лайф
гр.Варна, кв. Младост, бл.100 - срещу Гюрлата, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 88 910 6881
Владимир Дичев
Адрес и карта
Варна - квартал Погреби