€ 160.000,004 стаен98 m21 бани5 етаж1.633 €/m2

Четиристаен Варна (квартал Възраждане 2)

ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ- БИЖУ
СТАТУТ НА АПАРТАМЕНТ
ЧИСТА ИЗПОЛЗВАЕМА ПЛОЩ
СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ
ОБЗАВЕДЕН И ОБУРУДВАН С ВСИЧКО НЕОБХОДИМО
ПРОДАВА СЕ ВЪВ ВИДА ОТ СНИМКИТЕ
МЕЖДУБЛОКОВО ПРОСТРАНСТВО
ПАРКИНГ

Имоти Премиер предлага на вашето внимание уникален апартамент с ЧЕТИРИ отделни стаи в кв. Възраждане 2, гр. Варна. Жилището е с чиста използваема площ от 98 кв.м. разпределени както следва: хол, две спални, кухня с дневен тракт, коридор, баня с тоалет, тоалет, килер, още едно мокро помещение и две тераси. Апартаментът е след основен ремонт, сменена е дограмата, ел. и ВиК инсталация, шумо и топло изолация, с изработени окачени тавани и декоративни мазилки. Имота е правен с усет към всеки детайл. Изцяло среден апартамент.
Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство, с изцяло нови електроуреди. Отоплението става посредством три нови климатика. Подходящо е както за живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем.
Общите части са в отлично състояние и добре поддържани. Района е изключително комуникативен с между блоково пространство и зелени площи. С бърз и лесен достъп до централните части на града, търговски центрове. В близост са училища, детски градини и ясли, магазини и автобусни спирки на градски транспорт.
Ние от екипа на Имоти Премиер ще Ви помогнем в търсенето на мечтаното от Вас жилище като се ангажираме да получите професионални съвети, както и изрядни документи след пълна проверка на имота. При желание на клиента съдействаме за отпускане на банков кредит при най-изгодни условия. Разчитайте на нашата подкрепа до самото финализиране на сделката! За повече информация и оглед, позвънете на посочените телефони. Код на обявата 349939
Основни данни
справка ID63481
Дата на обявяване 05/09/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 98 m2
Стаен 4 (2 спални, 2 друго), 1 баня
Етаж 5 от 8 общо
Разходи
Цена 160.000 €
Цена за m2 1.633 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1988
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Виртуална разходка
проверена агенция
Имоти Премиер
Имоти Премиер
ул. Георги Бенковски №90 ет. 1, ет 6, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 959 0013
Лидия Иванова
Адрес и карта
Варна - квартал Възраждане 2