€ 98.969,0090 m23 етаж1.100 €/m2

Апартамент гр. Варна, Варна (квартал Виница)

Апартаменти от строител в град Варна, Виница

Агенция за недвижими имоти "Votchina" представлява ви нова жилищна сграда, разположена в живописния квартал "Виница" в град Варна.

Тази многофамилна сграда е проектирана с внимание към комфорта и качеството на живот на бъдещите собственици. В нея се предлагат апартаменти с една и две спални, предвидени са обособени индивидуални дворове към жилищата на първия етаж, а общите части на сградата са изпълнени с гранит, алуминиеви парапети и луксозен асансьор. Фасадата на сградата е подчертана с външна хастарна мазилка, 10 см топлоизолация и силиконова мазилка за енергийна ефективност и комфорт. Защитата от ударен шум е гарантирана с еластична звукоизолационна подложка на всички етажни плочи. Входното фоайе е обзаведено с луксозен и индивидуален дизайн, придавайки стил и уют. Апартаментите се предлагат по БДС, но също така предоставяме опция за довършване "до ключ". Срокът за завършване на строително-монтажните работи е до март 2025 година.

Този проект представлява възможност за вас да си осигурите качествено и съвременно жилище в един от най-желаните квартали на Варна. Не се колебайте да се свържете с нас, за да научите повече информация и да разгледате вашия следващ дом.

Електр.
Вода
Асансьор
Паркинг
Охрана
Канализация
Локално
Партида за ток
Партида за вода
Видеонаблюдение
Основни данни
справка 3007
Дата на обявяване 27/10/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 90 m2
Етаж 3
Разходи
Цена 98.969 €
Цена за m2 1.100 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Вотчина
Вотчина
бул. "Княгиня Мария Луиза" № 24-Б ет. 3 оф. 13, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 87 611 1535
Сергей Григорев
Адрес и карта
гр. Варна, Варна - квартал Виница