€ 340.000,00

Апартамент Варна (квартал м-т Ален мак)

Четиристаен луксозно обзаведен апартамент с морка гледка и ГАРАЖ в затворен комплекс в м-т Ален Мак, к.к Чайка - гр. Варна
Недвижими имоти "Империум Груп" продава:
Четиристаен луксозно обзаведен апартамент с морска гледка и ГАРАЖ в района на м-т Ален Мак, гр. Варна в затворен комплекс със СПА център, вътрешен топъл басейн, игрална зала и контрол на достъпа. Разполага и със зала за различни мироприятия. Върху покрива на сградата е изградена релакс зона с шезлонги, също така разполага с баня и тоалетна. В близост се намират магазин, спирки на градски транспорт. На 15 минути от центъра на града, в близост се намират к.к Св. Св. Константин и Елена и м-т Евксиноград и на 7 минути пешеходно разстояние от морето.
Имотът се продава луксозно обзаведен и до сега не е обитаван, като всяка стая разполага с климатик и телевизор, а дневната разполага и с узвочителна система JBL.
Апартаментът е със следното разпределение: коридор с гардеробно, дневен тракт с кухня (46 кв.м), три спални, две бани с тоалетни, дрешник/килер и две тераси.
*Площта на имота е 170 кв.м.
*Година на строителство: 2012 г. 
*Ситуиран на 3-ти етаж в 5-етажна сграда с асансьор.
*Изложение: североизток/югозапад
*Вид строителство: тухла
Предвид това, че имота се продава напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за нормалното му пребиваване, е подходящ, както за закупуване с цел инвестиция, така и за живеене.
В случай, че проявявате интерес към имота или Ви е нужна повече информация, свържете се с нас на посоченият телефон: +359 896 380 500
 
Основни данни
справка 52675
Дата на обявяване 30/06/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Разходи
Цена 340.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Империум Груп
Империум Груп
бул. Васил Левски 10 ет. 1 офис 1 и 2, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 638 0248
Адрес и карта
Варна - квартал м-т Ален мак
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията