€ 77.850,00

Апартамент Варна

ПРОДАВА: Двустаен апартамент, на 3 мин. от морето, м-ст Ален Мак, гр. Варна
Двустайно жилище за продажба в района на к.к. Чайка! Подходящ за отдаване под наем и за отдаване за нощувки! Площ на апартамента идеално разпределена, за да осигури максимален комфорт. Видеонаблюдение за вашата безопасност. Система за сигурност. Сградата разполага с релакс зона и подземен паркинг. Изключително добра инфраструктура, асфалтов път с бърз достъп до градски транспорт и близост до магазини. Площ: 54 кв.м. Разпределение: коридор, просторна всекидневна с кухня, спалня, санитарен възел.. Изложение: югоизток  Етаж: 6 / 6 Възможност за закупуване на подземно паркомясто - 10000€ Този апартамент се намира само на 200 метра от прекрасния плаж, предлагайки ви възможността да се насладите на морската атмосфера през цялата година. Курортният комплекс Чайка е популярно място за живеене и отдих, което предлага комбинация от природна красота и удобства на градския живот.
Издава се по БДС. Възможно завършване "ДО КЛЮЧ" на преференциални цени.
Степен на завършеност към момента: А14
📲За повече информация и огледи : 0896380500
🏦НИЕ от Империум Груп разполагаме и с кредитен отдел, който съдейства на всички наши клиенти в консултирането за отпускане на ипотечни, потребителски и фирмени кредити във всички водещи банки при преференциални условия за кредитиране.
#ИмпериумГруп #Империум #груп #варна #имот #жилище #апартамент #двустаен #тристаен #тухла #акт16 #бдс #обзаведен #доключ #ImperiumGroup #Imperium #Group #Varna
Основни данни
справка 61048
Дата на обявяване 02/02/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Разходи
Цена 77.850 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Империум Груп
Империум Груп
бул. Васил Левски 10 ет. 1 офис 1 и 2, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 638 0248
Адрес и карта
Варна
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията