Филтри
Виж като:
12 резултати за

жилища за продажба в Златарица

1/13
€ 76.6915+ стаен350 m21 бани
Голяма тухлена къща с две помещения за магазини в центъра на Златарица
топ естейт недвижими имоти ви предлага голяма тухлена къща с две търговски помещения за в центъра на гр. златарица, област велико търново. къщата е разделена на две части с общ покрив, като има два отделни входа. първият етаж се състои от входно антре, две спални, кухня и баня с тоалетна. по вътрешни стълби се стига до втория етаж, където са разположени три спални, всекидневна, килер (гардеробна) и голяма тераса. мазето е с площ 100 кв.м. другата част от къщата също е на два етажа. на първия етаж са разположени входно антре и две спални. по вътрешни стълби се стига до втория етаж, където има още две спални. от страната, която гледа към улицата има две големи търговски помещения, които са обособени за магазини, като всяко едно помещение е със собствен санитарен възел. общата площ на търговските помещения е 80 кв.м. двора на имота е с площ 380 кв.м, като в него има голям навес и лятна кухня с място обособено за трапезария. къщата е свързана с канализация и е с активни партиди за ток и вода. номер на оферта 553. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 41.0005+ стаен140 m23 бани
Две къщи в един двор в гр. Златарица
топ естейт недвижими имоти ви представя две къщи в един двор в гр. златарица, област велико търново. първата къща се състои от голяма механа с кухненска част и тоалетна на първия етаж. на втория етаж са разположени три стаи, всекидневна и баня с тоалетна. другата къща се състои от голямо складово помещение на първия етаж. на втория етаж са разположени три стаи и баня с тоалетна. двете къщи са в непосредствена близост, в добро конструктивно състояние, като се нуждаят от освежителен ремонт. дворът е равен с площ от 710 кв. м, като в него са разположени външна тоалетна и стопанска постройка. номер на оферта 574. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 12.7805+ стаен158 m21 бани
Тухлена къща с голям двор и вътрешна тоалетна в с. Родина
топ естейт недвижими имоти ексклузивно ви предлага тухлена къща с голям двор и вътрешна тоалетна в с. родина, област велико търново. къщата е двуетажна със разгъната застроена площ от 158 кв.м, като на първият етаж са разположени две спални с работещ джамал, всекидневна с кухненска част, баня с тоалетна, избено помещение, коридор и входно антре. чрез остъклено стълбище се достига до вторият етаж на който са разположени две спални, голяма всекидневна, килер подходящ за баня и коридор. пред къщата е изградена външна чешма, както и щерна за дъждовна вода. дворното място е с площ от 5400 кв.м, като в него е построена е здрава и просторна стопанска сграда с работилница с обща площ от 185 кв.м, подходяща за отглеждане на животни и складиране, както и портална врата позволяваща паркиране и обработване на двора със селскостопанска техника, имотът е водоснабден и електрифициран с трифазен ток. достъпът до имота е целогодишен по асфалтов път. номер на оферта 1569. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 57.7745+ стаен200 m21 бани
Тухлена къща с четири спални, гараж и PVC дограма в град Златарица
топ естейт недвижими имоти ви предлага къща в много добро състояние в град златарица. къщата е обзаведена и се състои от шест стаи, от които четири са спални, просторна всекидневна, кухня и баня с тоалетна. сменени са всички прозорци с pvc дограма и покривът скоро е ремонтиран. имотът разполага с канализация, кладенец и гараж с канал за ремонт на автомобили. площта на жилищната сграда е 200 кв. м, а дворът е равен и е с площ 500 кв. м. имотът се продава с цялото налично обзавеждане. номер на офертата 1671. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 14.8275+ стаен85 m21 бани
Тухлена къща в с. Горсно Ново село, област Велико Търново.
топ естейт недвижими имоти ви предлага тухлена къща в с. горско ново село, област велико търново. имотът е разположен в близост до центъра на селото, магазини и автобусна спирка. предлаганият имот е на един етаж и се състои от четири стаи и складово помещение, а под жилищната площ е разположено каменно мазе. под подпокривното простространство е ситуирана жилищна постройка /16 кв.м/ състояща се от кухня, спалня и баня. дворът е с площ от 2128 кв. м, като в него са разположени стопанска постройка /38 кв.м/, кладенец, външна чешма, тоалетна и щерна. номер на оферта: 1853. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/24
€ 41.0005+ стаен300 m24 бани
имоти търновград ви предлагат две двуетажни къщи с общ двор в гр. златарица, подходящи за къща за гости. първата къща се състои от: етаж първи - механа и кухня, етаж втори - три спални, като една от тях е преходна. втората се състои от: етаж първи - голяма зала, втори етаж - три спални. къщите притежават обща тераса, пет санитарни възела, както и общ двор 700кв.м. оферта №: 10524
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/24
€ 52.0003 стаен200 m21 бани
имоти търновград ви предлага двуетажна къща в град златарица, който се намира на 12 км северно от гр. елена и на 25 км югоизточно от гр. велико търново. къщата се състои от два жилищни етажа. на първия има две търговски помещения, баня и тоалетна. под първия етаж се помещават голяма маза, която лесно може да бъде направена на механа, тя се намира на ниво минус едно. посредством вътрешно стълбище се достига до втория етаж , където се намират коридор, кухня с трапезария, дневна, две спални, баня, тоалетна, килер и тераса. къщата е с нови ел. и вик инсталации. покривът е в отлично състояние. имотът разполага с голям гараж и кладенец. има и по-нова постройка с площ 60 кв. м, в която се помещават входно антре, кухня, дневна, баня с тоалетна и килер. дворът е с площ 700 кв. м и разполага с множество овощни дръвчета, асми и стопански постройки, даващи възможност за направата на барбекю.
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/11
€ 31.5005 стаен127 m2
Две къщи с голям двор в центъра с. Дедина
топ естейт недвижими имоти ви предлага две къщи къщи с голям двор в с. дедина, община златарица, област велико търново. двете къщи са с отделни входове. първата къща се състои от спалня, кухня и баня с тоалетна. във втората къща на първото ниво е разположена голяма всекидневна, по вътрешни стълби се стига до второто ниво, което се състои от две спални. имота разполага с маза и кладенец вътре в нея. дворното място е с площ от 4275 кв.м. номер на оферта 0540. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/23
€ 25.0003 стаен100 m2
намалена цена!!! имоти търновград ви предлага къща с голям двор в град златарица. имотът се намира на асфалтов път с прокарана канализация. къщата е на един етаж и е разположена върху просторно каменно мазе. разположението на стаите е както следва: просторно входно антре, хол, две спални и помещение предназначено за санитарен възел. дворното място е с площ от 1460 кв. м. и в него са разположени: големи селскостопански постройки, лятна кухня, лозе, овощни дървета и портални врати позволяващи паркирането на автомобил. оферта №: 15453
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/8
€ 16.3603 стаен200 m2
имоти търновград ви предлага автентична, двуетажна къща в гр. златарица. първият етаж е изграден изцяло от камък и се състои от голямо избено помещение. на втория етаж са разположени три спални и веранда. в къщата са запазени автентичен джамал, огнище и дъбови мебели. дворът е с големина от 600кв.м., изцяло равен, разполагащ със собствен водоизточник. оферта №: 13176
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/6
€ 18.4004 стаен120 m2
имоти търновград ви предлага автентична, двуетажна къща в гр. златарица. първият етаж е изграден изцяло от камък и се състои от кухня, една спалня и голямо помещение подходящо за всекидневна. на втория етаж са разположени три спални и голям чардак. запазен е автентичният вид на всички стаи, огнище и функциониращ джамал. дворното място е с големина от 900кв.м., с кладенец и изградени в него навес и стопански постройки. цялата къща е оградена от масивна каменна ограда. оферта №: 12772
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/12
€ 51.200100 m2
имоти търновград ви предлагат едноетажна къща в гр. златарица. градът е разположен в област велико търново, северна българия, той е административен център на община златарица. предлаганият имот се намира на тиха улица в близост до централната градска част. къщата е едноетажна разпределена между три спални, хол, кухня, баня с тоалетна, килер и мазе. дограмата е подменена изцяло. дворното място е с квадратура 400 кв.м. с прилежащи стопански постройки и гараж с канал. оферта №: 15655
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!