Продажба
4 резултати за

Продажба на имоти в Враца

Търсене на недвижими имоти в Враца

гарсониери апартаменти къщи

В тази категория ви представяме продажба на имоти Враца – един подценяван български град, който обаче крие много приятни изненади. Само тези, които не са посещавали града, не са оставли безмълвни от гледката, която се разкрива към Стара планина.

Областният град се намира в полите на Врачанския балкан и е в непосредствена близост до красива и недокосната природа. Враца се намира в Северозападна България и е дом на около 49 000 души. Интерес към преместване във Враца проявяват жителите на по-малките населени места в областта.

Това провокира търсенето на имоти за продажба. Ние се постарахме да съберем на едно място всички видове имоти, които са обявени за продажба не само в града, но и в цялата област. Така улесняваме търсенето на апартамен или къща за продажба.

В категорията ще откриете както жилища тип апартаменти, които се намират в централните части на Враца, така и малки къщи тип вили, които са разположени в по-малките населени места. Стараем се да предложим разнообразие от имоти на нашите клиенти, които имат различни представи за мечтан дом.

Продажба на имоти във Враца – видове жилища

В града има много построени жилищни сгради. Освен панелни блокове, във Враца има и новопостроено жилищни сгради. Това предлага разнообразие от жилища с различно тип строителство и удовлетворява нужните на широк спектър от купувачи.

Апартаментите си остават най-търсения имот за продажба. В града се предлагат апартаменти от всякакъв тип. Най-често те се разделят според площта и броя стаи, типа на строителство и състоянието.

Всеки от видовете апартаменти привлича определена група купивачи. Младите хора, които предпочитат да живеят самостоятелно от техните редители биха предпочели едностайни апартаменти. Семействата търсят двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, които да предложат лично пространство за всеки един от членовете на домакинството.

Къщите стават все по-търсен имот, дори и от младите хора. Вече не важи схващането, че селата и покрайнините на градовете са само за пенсионери. Все повече млади хора търсят да закупят имот извъб града, който да превърнат в прекрасна вила за уикенда.

На територията на област Враца има много села и по-малки населени места, в които се намират много къщи за продажба. Тези имоти имат нужда от основен ремонт, но това позволява на купувача да създаде дом по свой образец.

Локацията и цената като фактори за покупка

При разговор с нашите клиенти винаги става въпрос за техните предпочитания относно цената и локацията на търсения от тях имот. Двата критерия са свъразани. Колкото по-централна и комуникативна е локацията на имота, толкова по-висока ще е цената му.

Имотите на територията на град Враца са с по-висока стойност в сравнение с тези в покрайнините на града. Цените на жилищата в по-малките населние места също следва да са по-ниски. Съветваме ви преди да предприемете стъпка към търсенето на продажба на имоти във Враца да определите бюджета и локациите, които ви интересуват.

При интерес към някои от предлаганите имоти в онлайн каталога на Oikia.com може да се свържете с брокера, който отговаря за съответния имот. Експертът ще ви помогне в избора и ще организира оглед на избраните от ваш жилища в удобно време.