Филтри
Виж като:
3 резултати за

жилища за продажба в Трекляно

1/12
€ 25.20062 m2
Къща в Кюстендил, област, с.Добри дол за 25 200, Евро
имоти сердика 1 предлага ексклузивно къща в с. добри дол, обл. кюстендил. имотът е с площ от 3264кв.м. къщата е разположена на 96 километра от софия и разполага с тераса. вътрешно разпределението на къщата включва 3 отделни стаи с под от яки дъбови греди, както и коридор. няма съседи в близост до имота, а достъпът до него е наличен през цялата година. има наличие на електричество и собствен водоизточник - кладенец. имотът включва и голямо каменно мазе. освен къщата, имотът разполага и със стопанска каменна сграда с площ от 36кв.м, която има нови греди и се нуждае от ремонт на покрива. в двора на имота има римски път и пресъхнал римски извор. осигурен е постоянен достъп до интернет чрез рутер на а1. това предложение представлява възможност за придобиване на имот в уединена местност с прекрасна природа и спокойствие. големият двор предлага възможности за отдих и занимания на открито. наличието на собствен водоизточник е предимство, а наличието на стопанска каменна сграда отваря допълнителни възможности за разширяване на пространството или за стопански дейности. за оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон за връзка. в случай, че не ви отговорим на момента, ще ви върнем обаждане при първа възможност. предлагаме безплатно съдействие за отпускане на ипотечни и потребителски кредити. преференциални условия! още актуални оферти за наеми и продажби може да намерите в нашия сайт: www.serdika1.bg. id:9709
СЕРДИКА 1 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
КОНТАКТ
1/10
€ 15.20040 m2
Къща в Кюстендил, област, с.Добри дол за 15 200, Евро
имоти сердика 1 продава къща на два етажа находяща се в с. добри дол, област кюстендил. имотът е с площ от 40кв.м, навес с площ от 80кв.м и двор с площ от 454кв.м. има площадка за застрояване (упи) и разполага с допълнителна сграда с площ от 39кв.м. има наличие на електричество и водопровод, както и изградена баня и тоалетна. в къщата има старо зидано огнище с автентичен вид. навесът е изграден върху бетонен фундамент и е затворен от всички страни. това предложение представлява добра възможност за придобиване на имот в тихо и спокойно селско селище. къщата на два етажа предлага функционално разпределение на пространството, а наличието на навес и допълнителната сграда дават допълнителни възможности за ползване. възможността за вода и електричество е предимство, а също така и наличието на баня и тоалетна, които вече са изградени. за оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон за връзка. в случай, че не ви отговорим на момента, ще ви върнем обаждане при първа възможност. предлагаме безплатно съдействие за отпускане на ипотечни и потребителски кредити. преференциални условия! още актуални оферти за наеми и продажби може да намерите в нашия сайт: www.serdika1.bg. id:18550
СЕРДИКА 1 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
КОНТАКТ
1/22
€ 28.1205+ стаен60 m22 етаж
Продаваме чудесна двуетажна къща в с. Трекляно
ера фамилия продава ексклузивно масивна тухлена къща, намираща се в с. трекляно, област кюстендил. къщата е на два етажа с външно стълбище. състои се от: 1-ви партерен етаж: предверие, стая и голямо мазе. 2-ри етаж: кухня, дневна и две спални. дворът е равен и ограден с метална ограда. площта на дворното място е 532 м2. имотът е подходящ, както за целогодишно живеене, така и за вилен имот в спокойно село, което е общински център, с всички нужни удобства. имотът се намира на 103 км от гр. софия и на 41 км от гр. кюстендил. отоплението е на ток и твърдо гориво. за повече информация - ерика янкулова, тел: 0885100049 като кредитен консултант, регистриран в бнб под № bci000024, ера може да договори отлични условия за (до)финансиране на инвестиционните ви намерения. в мрежата на ера работят над 300 успешни консултанти. ела в екипа на ера фамилия, стани част от нашето семейство и сподели нашия успех!
ЕРА Фамилия
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!

Кюстендил е омаен град, разположен в прекрасното планинско подножие на Осогово, в близост до Рила. Има уникална природа, чудесен пейзаж и богато културно и историческо наследство и със сигурност можем да заявим, че е един от най-древните градове в страната.

Характерно за имотите в града и в цялата област е, че са на доста по-ниска цена, в сравнение с по-гъстонаселените градове в България. Цените в магазина също са по-ниски, а животът като цяло е спокоен и уединен. В централните части на града обаче не липсват типични градски удоволствия, на които бохемски настроения човек може да се наслади.

Искате да закупите имот в града, покрайнините му или в някое друго населено място в областта? Oikia.com ви представя каталог с жилища за продажба в област Кюстендил, с много функции, който ще улесни търсенето ви и ще ви помогне да достигнете по-бързо до имот, който отговаря на списъка ви с критерии и е потенциалната печеливша сделка според изискванията ви.

Нови обяви с жилища за продажба в област Кюстендил

В този раздел ще откриете всички актуални към текущия момент обяви с жилища за продажба в област Кюстендил, публикувани на нашата платформа.

Следва да имате предвид, че обявите могат да бъдат както от собственици, така и от агенции, тъй като в нашия портал и двете групи предложители имат възможност да предоставят своите оферти. Целта ни е да осигурим максимална широта на избора, която да ползва и двете страни – както търсещите имот за покупка, така и предлагащите имот за продажба.

Богатството в нашия каталог ще ви помогне и да добиете представа за имотния пазар в региона, как вървят осреднено цените и кои са по-популярните локации.

Тук ще откриете най-актуални обяви с имоти Кюстендил в села и градове в Кюстендилска област като Бобошево, Кочериново, Сапарева Баня, Соволяно, Дупница, Шишковци, Бабинска река, Шатрово, Добри дол, Бобов дол, както и в самия Кюстендил и неговите емблематични квартали.

Предлагат се и множество имоти в самия град, независимо дали се интересувате от по-оживени локации като центъра или търсите спокойно самостоятелно кътче в покрайнините на града.

Търсите добре устроен просторен апартамент за живеене в област Кюстендил на добра цена? Може би един тристаен или четиристаен апартамент в гр. Дупница би бил точното попадение за вас.

Оглеждате се за самостоятелна къща с красив двор, която да използвате за семейна вила, отделяща ви от шумотевицата на вечно забързания град и приближаваща ви до търсеното спокойствие на чист въздух? Селектирайте конкретната локация и вида имот, а Oikia.com ще ви подаде точните резултати, отговарящи на вашето желание.

Предимствата на покупка на жилище в Кюстендилско

Кюстендил е сравнително отделен от дотягащата динамика на шумните градове, но предлага съвременен начин на живот, в близост до страхотна природа. Намира се на около 100 км и 1 час разстояние с автомобил до София и близо 70 км до друг областен град в Югозападна България – Благоевград, както и на около 55 км от Перник, което повишава комуникативността му.

Има и какво да се види в града и околностите – Пиркова кула, крепостта Хисарлъка и Художествената галерия на Майстора са едни от емблемите на местността.

Има перспектива пред областта, която достига до изключителна близост с Благоевград, който е един от центровете на Югозападна България.

Всичко това прави покупката на жилище в област Кюстендил една добра опция и то съвсем не само за бюджета с по-строг диапазон.