Филтри
Виж като:
11 резултати за

жилища за продажба в Свищов

1/5
€ 27.60965 m22 етаж
първа инвестиционна банка ад' в качеството си на ипотекарен кредитор по изпълнително дело 20228960400474 на чси ивелина цанкова, продава по реда на гпк от 12.11.2023. до 12.12.2023, следния недвижим имот:гр.свищов, ул.люлин 24, вх.б, ап.4 • епк    
Първа инвестиционна банка
КОНТАКТ
1/6
€ 20.24677 m2
'уникредит булбанк' ад, чрез съдебен изпълнител извършва публична продан на недвижимо имущество описание на имота: апартамент 10, находящ се на iv етаж, във вход г, в блок епжс 5, квартал 103 на град свищов, състоящ се от три стаи, кухня, баня, тоалетна, коридор и две тераси, със застроена площ от 77,32 кв.м., заедно с принадлежащото му избено помещение 10 с площ от 5,66 кв.м., заедно с 1,25 % ид.ч. от общите части на сградата и от правото на строеж. начална цена на проданта: 39 600 лева срок за оглед и подаване на предложения от 30.12.2023 до 30.01.2024 предложения за участие в търга по изп.д. 20227280403446 се подават в рс свищов с адрес: гр. свищов, ул. димитър анев 2 за допълнитена информация и справки-в кантората на чси/дси диана колева рег. 728 гр. велико търново, ул. васил левски 13, ет. 1, сграда 1 телефон чси: 062 600 033 е-майл чси: [email protected] всеки работен ден от 9ч. до 17ч.' • тухла    
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
КОНТАКТ
1/13
€ 8.1802 стаен80 m21 бани
Двуетажна къща с голям плодороден двор и нов покрив в с. Хаджимитрово
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна къща с голям двор в село хаджидимитрово, община свищов, област велико търново. село хаджидимитрово отстои от свищов - 20 км, велико търново - 50 км. къщата е двуетажна, полумасивна с дървен гредоред със застроена площ от 80 кв.м, като първият етаж е изграден от камък и се състои от две стаи и избено помещение с мивка и баня. външно стълбище води към втория етаж, където са разположени - коридор и две стаи. стените са с варова мазилка, таваните са с дървена ламперия, а покривът е изцяло сменен. отоплението е с печки на твърдо гориво. дворното място е с площ от 3800 кв.м. и в него са разположени множество лозови насаждения и стопанска постройка с площ от 30 кв.м. имотът е снабден с електричество и вода от централен водопровод, а достъпът е целогодишен по асфалтов път. до селото има редовен обществен транспорт по направление свищов и велико търново. в селото има магазини за хранителни и промишлени стоки, читалище, здравен пункт, както и кабелна телевизия и интернет. номер на оферта 1131. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 21.5003 стаен72 m21 бани
Къща след основен ремонт с вътрешна баня с тоалетна в с. Алеково
топ естейт недвижими имоти ви предлага къща след основен ремонт с вътрешна баня с тоалетна в с. алеково, област велико търново. къщата се състои от три спални, баня с тоалетна и входно антре, като до къщата е долепена лятна кухня. имота е след основен ремонт като дограмата е подменена с pvc, сменени са ел. и вик инсталации, покрива е ревизиран, подменени са интериорните врати, поставен е гипскартон с вата, подовите настилки са ламиниран паркет и теракота. отоплението е решено чрез локално парно с радиатори във всички стаи. дворното място е с площ от 1488 кв.м, равно и оградено с тухлена ограда, като в него е разположена здрава стопанска постройка с площ от 80 кв.м. номер на оферта 1135. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/10
€ 7.7005+ стаен100 m21 бани
Тухлена къща с кладенец в с. Алеково
топ естейт недвижими имоти ви предлага тухлена къща с кладенец в с. алеково, община свищов. къщата е на две нива, като на първото ниво е разположена всекидневна с мивка, спалня и подход към избеното помещение, а второто ниво се състои от три спални и коридор. до къщата е долепена тухлена постройка в която се помещава баня, както и открито и закрито помещение. дворното място е с площ 950 кв.м, равно, поддържано и оградено, като в него са разположени кладенец, външна чешма, няколко малки стопански постройки, както и голяма портална врата, позволяваща паркиране на автомобили в двора. имотът разполага с ток и вода, а достъпът е целогодишен по твърда настилка. номер на оферта 1139. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 7.4005 стаен99 m21 бани
Къща с голям двор и кладенец в с. Александрово
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна къща в с. александрово, община свищов. разгънатата застроена площ е 99 кв.м, като първото ниво се състои от дневна с мивка, спалня, баня и подход към мазето. горното ниво на къщата се състои от три спални и коридор, а двете нива са свързани чрез външно стълбище разположено в остъклено предверие пред къщата. дворното място е с площ от 1970 кв.м., като в него са разположени голяма плевня с портална врата, позволяваща паркиране на автомобили в двора, гараж с площ от 15 кв.м, кладенец, няколко стопански постройки за животни, външна тоалетна, множество лозови насаждения и овошки. имотът разполага с активни партиди за ток и вода и се намира на около 200 метра от работещ трафопост. номер на оферта 1142. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 8.7004 стаен120 m21 бани
Двуетажна тухлена къща с голям двор до трафопост в с. Алеково
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна тухлена къща с голям двор в близост до трафопост в с. алеково. първият етаж на къщата се състои от механа, кухня с мивка, две спални и баня, както и вкопано избено помещение, а вторият етаж разполага с две спални, коридор и килер, достъпни чрез външно стълбище. дворното място е с площ от 3670 кв.м, поддържано и оградено, като в него са разположени едноетажна тухлена стопанска постройка за животни, двуетажна тухлена плевня, чешма, хамбар, както и няколко малки стопански и складови постройки. имотът граничи с път с твърда настилка и е в края на селото, а в непосредсвена близост от границата на имота ( 10 метра) е разположен работещ трафопост. имотът е с активни партиди за ток и вода. номер на оферта 1198. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 9.9001 стаен85 m21 бани
Тухлена къща с вътрешна баня с тоалетна и голям двор в с. Морава
топ естейт недвижими имоти ви предлага едноетажна тухлена къща с вътрешна баня с тоалетна и голям двор в с. морава. село морава е добре развито село в област велико търново и разполага с работещи магазини, бензиностанция, жп спирка и други. къщата се състои от спалня, хол, дневна с кухненска част, баня с тоалетна, килер и входно антре, както и избено помещение. долепена до къщата е разположена лятна кухня с мивка и работеща пещ. дворното място е с площ от 3500 кв.м, равно и оградено, като в него са разположени два кладенеца, както и портална врата позволяваща паркиране на автомобили и вкарване на земеделска техника. имотът разполага с ток и вода и е достъпен целогодишно по твърда настилка. номер на оферта 1199. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 13.8005 стаен140 m21 бани
Едноетажна тухлена къща с вътрешна баня с тоалетна в село Овча могила
топ естейт недвижими имоти ви предлага едноетажна тухлена къща с вътрешна баня с тоалетна в с. овча могила, община свищов. село овча могила е известно с балнеосанаториума си с минерална вода с температура от 45 градуса, лечебна за редица болести, като поради тази причина селото е изключително развито и разполага с магазини, редовен транспорт и е най-голямото в община свищов. предложения имот е разположен в източната част на селото, на тиха улица с твърда настилка. къщата е тухлена, на две нива и се състои от кухня, всекидневна (спалня), коридор и баня с тоалетна на първо ниво, а на второ ниво са разположени две големи спални и една детска спалня. на първото ниво на къщата е извършен ремонт, като е поставен гипскартон, таваните са шпакловани и боядисани, подменена е дограмата с pvc. имотът е снабден с ток и вода. дворното място е с площ от 865 кв.м, равно и оградено, като в него са разположени тухлена стопанска постройка, външна тоалетна и външна чешма, а пред къщата е образуван летен кът с навес. номер на оферта 1635. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/8
€ 9.2034 стаен46 m2
Здрава тухлена къща в с. Ореш, община Свищов, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви представя здрава тухлена къща в с. ореш, община свищов, област велико търново. селото е добре развито, има функциониращи детска градина и училище. имотът се намира на около 350 метра от центъра на селото. къщата се състои от две стаи, входно антре и килер, който може да се обособи като баня с тоалетна. на приземния етаж на имота е разположено полувкопано мазе. в близост до къщата е разположена постройка, която се състои от лятна кухня и стая. площта на имота е 1330 кв.м, има трафопост на 200 метра от къщата и становище за фец до 30 kw от 09.03.2023 г. имотът е с активни партиди за ток и вода. номер на оферта: 1220. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/4
€ 11.76875 m2
имоти търновград ви предлага стара къща с двор 470м2 на тиха улица в района на велешана в град свищов. равен терен, южно изложение, възможност за застрояване на еднофамилна сграда. в имота има ток и вода.оферта №: 11598
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!

Търсене на недвижими имоти в Свищов Апартаменти Къщи Самостоятелни къщи