Филтри
Виж като:
19 резултати за

жилища за продажба в Сухиндол

1/7
€ 50.000
Продавам къща на два етажа в село Горско Косово, област Велико Търново
предлагаме за продажба двуетажна къща в село горско косово, община сухиндол, област велико търново. къщата има застроена площ 81 кв.м., разгърната застроена площ 162 кв.м. и два етажа със следното разпределение: •първи етаж: стая, кухня, баня и мазе. •външно стълбище води до голяма веранда. •втори етаж: три спални, просторно антре и килер. дворното място е с площ от 1588 кв.м. и включва прилежащи стопански постройки. - сеновал и още две големи пристройки, които са пригодени и за отглеждане на животни. имотът е построен през 1950г., реновиран е и е подходящ за целогодишно пребиваване. село горско косово е разположено зад стената на язовир александър стамболийски. селото е на 11 километра от сухиндол, 33 километра от севлиево и 46 километра от велико търново. можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. за целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. може да закупите най-подходящия за вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. провеждаме видео оглед на имота в реално време. вие взимате спокойно вашето решение за покупка. гарантираме пълна юридическа защита. имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. нашият адвокат може да ви представлява с пълномощно при покупката на имота. ще ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от вас адрес.
Капитал Естейт
КОНТАКТ
1/13
€ 31.5005 стаен110 m21 бани
Тухлена къща с гараж в град Сухиндол
топ естейт недвижими имоти ви предлага здрава тухлена къща с гараж и двор в град сухиндол. имотът се намира на тиха и спокойна улица, на 500 метра от центъра на града. къщата е разпределена на две нива. първото ниво се състои от голяма дневна с кухненска част, спалня, коридор, баня и тоалетна (отделно). външно стълбище отвежда до второто ниво, където се намират коридор, три спални, заедно с прилежащо мазе под едната спалня. пред къщата има навес - лятна кухня, а в непосредствена близост се намира и голям тухлен гараж. къщата е с частично сменена pvc дограма, има монофазен и трифазен ток, свързана е с градската канализация. къщата се продава с наличното обзавеждане и оборудване, като е готова за живеене. дворното място е с площ 1150 кв. м, в него има стопанска постройка, зеленчукова градина, овошки и асми. номер на оферта: 42. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 23.7405 стаен155 m21 бани
Двуетажна тухлена къща в с. Бяла река
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна тухлена къща в с. бяла река, община сухиндол, област велико търново. първият етаж е изграден изцяло от камък, като в него са разположени две стаи с обслужващ ги коридор, също така е разположена и механа със съхранено автентично огнище. чрез вътрешни стълби се стига до вторият етаж, като на него са разположени три спални, килер и складово помещение. двора на имота е с площ от 600 кв.м, като е добре поддържан и без денивелация, в него са разположени жилищна постройка тип лятна кухня долепена до къщата, стопанска постройка и навес. целият имот е обграден с масивна ограда като също така покривната конструкция е отремонтирана. номер на оферта 517. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 28.0005+ стаен177 m21 бани
Двуетажна къща с кладенец и гараж в град Сухиндол
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна къща в град сухиндол, който е малък и уреден град, намиращ се в близост до яз. ал. стамболийски, разполага с редовен автобусен транспорт, магазини, детска градина и училище. предлаганият имот се намира в близост до центъра на града, на асфалтова улица с целогодишен достъп. основната къща е двуетажна, като до нея има едноетажна жилищна пристройка. къщата е с рзп 120 кв. м и се състои от: първи етаж - входно антре, дневна, кухня, мазе, баня и тоалетна /отделно/; втори етаж - дневна с преход към спалня, коридор и две самостоятелни спални. пристройка (рзп - 57 кв. м) се състои от остъклено входно антре, дневна с кухненска част и спалня. дворното място е с площ 1162 кв. м, в него има зеленчукова градина и овошки, кладенец (използва се за поливане на градината), здрава стопанска постройка (59 кв. м) и гараж (25 кв. м). номер на оферта: 1481. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/12
€ 9.7142 стаен86 m21 бани
Тухлена къща в гр. Сухиндол, област Велико Търново.
топ естейт недвижими имоти ви предлага тухлена къща в гр. сухиндол, област велико търново. град сухиндол е малък и уреден град, намиращ се в близост до яз. ал. стамболийски, разполага с редовен автобусен транспорт, магазини, детска градина и училище. предлаганият имот се намира на асфалтова улица на 700 м от центъра на града. първият етаж е изграден от дялан камък и е използван, като складово помещение и мазе. вторият етаж се състои от всекидневна с кухненска част, спалня, баня и тоалетна /заедно/, достъпът до него е по външно стълбище. дворът е добре поддържан, а площта му е 860 кв. м. номер на оферта: 1912. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 14.3165 стаен100 m21 бани
Тухлена къща в гр. Сухиндол, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви предлага тухлена къща в гр. сухиндол, област велико търново. град сухиндол е малък и уреден град, намиращ се в близост до яз. ал. стамболийски, разполага с редовен автобусен транспорт, магазини, детска градина и училище. предлаганият имот се намира на асфалтова улица на 500 м от центъра на града. основната къща е със застроена площ 60 кв, състои се от три стаи, коридор и килер, който може да се обособи като баня и тоалетна. приземният етаж е изграден от дялан камък, като на него са разположени мазе и складово помещение. долепена до основната къща е жилищна постройка /40 кв.м/ състояща се от вестибюл, всекидневна с трапезария и кухнеска част, баня и тоалетна /заедно/. всички дървени дограми са подменени с нови pvc. дворът е с площ от 450 кв. м, като в него са ситуирани стопанска постройка /74 кв.м/, навес и сервизно помещение. номер на оферта: 1917. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/30
€ 43.5002 стаен100 m21 бани
ексклузивно! имоти търновград ви предлага напълно обзаведена и изцяло реновирана къща в гр. сухиндол. имотът се намира на асфалтов път с целогодишен достъп. разположението на стаите е както следва: просторен хол с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна. дворното място е с площ от 350 кв. м. и разполага с външна тоалетна, лятна кухня, стая за градински инструменти, портални врати позволяващи паркирането на автомобил и навес за отдих. имотът предразполага за незабавното нанасяне на новите собственици. къщата е изцяло реновирана преди една година. продава се с цялото налично обзавеждане! оферта №: 15604
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/15
€ 32.2003 стаен100 m21 бани
имоти търновград ви предлага къща в гр. сухиндол. имотът е на две нива, като на първо ниво, разпределението на стаите е както следва: всекидневна с кухненски бокс, спалня коридор, баня и тоалетна. посредством външни стълби се стига до второ ниво: коридор и три стаи. къщата е с частично подменена pvc дограма, с трифазен ток. дворното място е с площ от 1150 кв. м. и в него са разположени: голяма селскостопанска постройка, гараж, навес с лятна кухня, овошки и асми къщата се продава с наличното обзавеждане и оборудване, като е готова за живеене. оферта №: 14450
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/24
€ 14.3004 стаен100 m21 бани
имоти търновград ви предлага двуетажна къща в гр. сухиндол. къщата се намира в близост до центъра, на тихо и спокойно място. първия етаж се състои от входно антре, две стаи с портална врата, кухненски бокс и баня с тоалетна. по външни стълби се достига до втория етаж където са разположени коридор, вграден гардероб, килер и три спални. имотът разполага с ток, вода и включена канализация. всички врати и прозорци са подменени с pvc дограма. дворът е с площ от 1000кв.м. и в него са разположени селскостопански постройки. оферта №: 13983
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/11
€ 29.6505 стаен195 m21 бани
!!! ексклузивно !!! имоти търновград ви предлага двуетажна къща в гр. сухиндол. първият етаж се състои от две спални, просторна всекидневна, кухня, голямо избено помещение и баня с тоалетна. вътрешни стълби водят до втория етаж, където са разположени три спални, тераса и четири килера. дворното място е с площ 1018кв.м. с изградени в него външна чешма, два гаража и стопанска постройка. гаражите са големи и изключително подходящи за автосервиз. имотът се намира на комуникативно място и дава възможност за инвестиция с цел бизнес! оферта №: 13698
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/30
€ 360.0005 стаен290 m22 бани
имоти търновград има удоволствието дa ви представим луксозна, аристократична къща в гр. сухиндол с разрешение за ползване от 2003 г., състояща се от два етажа по 110 кв. м и 70 кв. м. тавански помещения и изба. към къщата има две допълнителни масивни постройки от около 350 кв. м, къщата е ново строителство в традиционен български стил, а при разработването на архитектурния й план са използвани мотиви от старинни български къщи от възраждането и от агушевите конаци. при строежа й са използвани най-висококачествени материали, а вратите, дограмите и подът са от естествено дърво. къщата е напълно изолирана външно и притежава три остъклени тераси. къщата е особено подходяща за инвестиция като семеен хотел или за голяма фамилия. може да започне да работи веднага като къща за гости и да носи солидни приходи. при желание допълнителните постройки могат лесно да се пригодят в още стаи за туристи. къщата има собствен водоизточник, газификация, парно. дворът е два декара и има множество плодни дръвчета и лози. в двора има две оранжерии за зеленчуци. описание на къщата: на първи етаж има остъклена зимна градина с парно котле, хол с камина, трапезария с кухненски бокс и антре. на междинния етаж има спалня, отделна баня и тоалетна. на втория етаж има голям хол дърворезбован таван „слънце”, дърворезбована библиотека и секция, иконостас и дивани с дърворезба. има четири големи спални, едната от които с остъклена тераса, отделна баня и тоалетна. на последния етаж има самостоятелно таванското помещение. къщата разполага с мазе и голям склад (изба). на двора има фонтан и множество подобрения. всичките мебели в къщата са от масивен дъб – уникати в стар български стил. къщата се продава със следното обзавеждане: вградена кухня, печка, шкафове и ъгъл в лятната кухня, в основната къща: голяма трапезна маза и столове, втора вградена кухня с печка, миялна и пералня, иконостас, резбованата библиотека, резбованите дивани, резбования таван, напълно оборудвани бани и тоалетни, корнизи и осветителни тела. оранжериите и оборудването в помощните помещения също е включено в цената, както и голяма маса от естествено дърво за двора. всички мебели са от високо качество и са уникати, правени по поръчка. второто помещение е лятна кухня и трапезария, тоалетна, килер, голямо помещение, което може да се използва за цех за производство на био продукция, вино, ракия или по друг подходящ начин. третата постройка включва навес за четири коли, голяма стая – склад, няколко помещения, които могат да се използват за отглеждане на животни или като склад. оферта №: 7042
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/13
€ 22.4965 стаен110 m2
Двуетажна тухлена къща с панорамна гледка в с. Коевци, област Велико Търново.
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна тухлена къща с панорамна гледка в с. коевци, област велико търново. село коевци е разположено в най-високата точка на дунавската равнина и е на 6 км от гр. сухиндол. предлаганият имот представлява двуетажна здрава тухлена къща на два етажа. първият етаж се състои от трапезария с кухненска част, спалня, баня и складово помещение. достъпът до вторият етаж е посредством външншно стълбище, на него са разположени две стаи, коридор и килер, който може да се обособи, като баня с тоалетна. всички прозорци са подменени с нови pvc, а покривът е основно ремонтиран. дворът е с площ от 1000 кв. м, като в него са разположени последователно стопански постройки /200 кв.м/ изградени от камък. номер на офера: 1924. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 41.5002 стаен80 m2
имоти търновград ви предлага къща в гр. сухиндол. имотът се намира на асфалтов път с целогодишен достъп. къщата е разположена върху каменно мазе и една стая. посредством бетонни външни стълби с навес се стига до втори етаж, като разположението на стаите е следното: входно антре, хол с възможност за кухненски бокс и спалня. дворното място е с правилна форма и с площ от 1 000 кв. м. оферта №: 15757
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/7
€ 11.8002 стаен80 m2
имоти търновград ви предлага къща в гр. сухиндол. имотът се намира на асфалтов път с целогодишен достъп. къщата е разположена върху каменна маза, като разпределението на стаите е както следва: коридор, две спални и хол. дворното място е с площ от 400 кв. м. , като в него са разположени голям навес подходящ за барбекю и портални врати позволяващи паркирането на автомобил. оферта №: 15756
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/7
€ 43.0003 стаен265 m2
!!! ексклузивно !!! имоти търновград ви предлага двуетажна къща с промишлено помещение в гр. сухиндол. първият етаж на къщата се състои от избено помещение и една спалня. външни стълби водят до втория етаж, където са разположени две спални и кухня. промишленото помещение е с площ 215кв.м. разпределено между два склада и производствена зала с баня и тоалетна. площта на парцела е 995кв.м. и разполага с голяма портална врата, осигуряваща достъп на машини до промишленото помещение. оферта №: 13866
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/10
€ 9.2002 стаен80 m2
имоти търновград ви предлага едноетажна тухлена къща в град сухиндол. имотът се намира в близост до центъра на града, на асфалтова улица. къщата се състои от четири стаи, като две от тях се нуждаят от ремонт. покривът е ремонтиран, дограмата е сменена с pvc. дворното място е с площ 500 кв. м, разполага със сайвант и стопански постройки.
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/12
€ 9.2003 стаен80 m2
имоти търновград ви предлага двуетажна къща в гр. сухиндол. първият етаж се състои от една спалня, кухня и избено помещение. външни стълби водят до втория етаж, където са разположени коридор и две спални. долепена до къщата има пристройка с помещение за баня и тоалетна. дворното място е с площ от 700кв.м. с изградени в него стопански постройки. оферта №: 11372
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/4
€ 5.3004 стаен70 m2
имоти търновград ви предлага двуетажна къща в гр. сухиндол, известен лозаро-винарски център. първият етаж е с площ от 35 кв. м, в него са разположени две стаи. външно стълбище води до втория етаж, който се състой също от две стаи и коридор. дворът е с площ от 400 кв. м и има прекарана вода. къщата е в съседство с винарска изба.
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/13
€ 21.000100 m2
имоти търновград ви предлага къща в гр. сухиндол, близо до яз. ал. стамболийски, на 50 км от велико търново и на 15 км от павликени. къщата се намира на асфалтов път и е тихо и спокойно място. жилищната площ е 100 кв.м., като пода и тавана са на плоча! разпределението на къщата е както следва: коридор, две просторни стаи, хол, кухня, баня, и тераса. дворът е с площ от 1000кв.м. и в него е разположена масивна селскостопанска постройка с 60см каменни стени. оферта №: 10012
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!