Филтри
Виж като:
22 резултати за

жилища за продажба в Стражица

1/9
€ 4.50065 m2
Голям панорамен парцел със съборена къща в с. Водно
топ естейт недвижими имоти ви предлага голям панорамен парцел със съборена къща в с. водно. парцелът е с площ от 3560 кв.м и се намира във високата част на селото, а от него се открива прекрасна панорама.в парцела е разположена съборена къща, която евентуално може да бъде използвана, като основа за нова постройка. село водно ви предлгага възможност за спокоен живот, далеч от градския шум и в близост до природата. номер на оферта 1900. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/1
€ 16.8722 стаен52 m21 бани3 етаж
Едностаен апартамент в центъра на гр. Стражица, област Велико Търново.
топ естейт недвижими имоти ви представя едностаен апартамент в центъра на гр. стражица, област велико търново. апартаментът е разположен на трети жилищен етаж от пететажна сграда. жилището се състои от спалня, кухня, килер, баня и тоалетна /заедно/. имотът има нужда от основен ремонт. номер на оферта: 1542. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/5
€ 16.5001 стаен52 m21 бани4 етаж
имоти търновград ви предлага двустаен апартамент в центъра на град стражица. жилището се състои от коридор, една спалня, кухня, баня с тоалетна и две тераси. оферта №: 13112 - imotitarnovgrad.com
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/11
€ 31.5002 стаен78 m21 бани4 етаж
имоти търновград ви предлага двустаен апартамент в гр. стражица. имотът се състои от всекидневна, една спалня, кухня, тераса, килер, баня и тоалетна. жилището е с изложение север - юг, в санирана сграда. апартаментът се намира в района на жп гарата. гараж към имота! оферта №: 13097
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/13
€ 120.0005+ стаен600 m23 бани
Къща ново строителство в град Стражица
топ естейт недвижими имоти има удоволствието да ви предложи къща ново строителство в град стражица. имотът представлява две къщи с огледално разположение и рзп 300 кв. м /общо рзп 600 кв. м за цялата къща/, построени в 2000 кв. м парцел. разположението във всяка къща е следното: първи етаж - гараж с топла връзка към къщата, входно антре, мокро помещение, баня и тоалетна /отделно/, дневна с обособен кът за кухненски бокс и спалня. втори етаж - коридор, дневна и хол в общ тракт с излаз на тераса, кухня, мокро помещение, баня и тоалетна /отделно/, две спални с тераси. третият етаж, който е тавански се състои от коридор, три стаи и баня с тоалетна. къщата е на шпакловка и замазка, изцяло топлоизолирана отвътре и отвън, с поставена нова pvc дограма. имотът се намира във високата част на града, като открива прекрасна панорамна гледка към цялата местност. номер на оферта: 38. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 49.0005+ стаен150 m21 бани
Тухлена обзаведена къща с магазин в село Сушица
топ естейт недвижими имоти ви предлага къща с магазин в село сушица, намиращо се на 14 км западно от град стражица, на 28 км североизточно от град горна оряховица и на 40 км североизточно от град велико търново. имотът се намира в близост до центъра на селото, на асфалтов път с целогодишен достъп. предлаганият имот представлява къща на две нива с лятна кухня в много добро състояние, след ремонт. къщата се състои от входно антре, дневна, трапезария, кухня, две спални и килер. на приземен етаж има две стаи и мазе с каменни основи. пред къщата има навес, беседка, масивна пристройка - обзаведена лятна кухня и баня с тоалетна. прилежащ към имота е функциониращ магазин с площ 30 кв. м и санитарен възел към него. отоплението в къщата е решено чрез локално парно на твърдо гориво с радиатори във всички стаи и в магазина, има възможност за отопление чрез два климатика. дворното място е с площ 1200 кв. м, в него има овощна градина, оранжерия и множество здрави стопански постройки, подходящи за отглеждане на животни. къщата се продава с обзавеждането и оборудването, както и магазинът към нея. номер на оферта: 271. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 15.3385 стаен120 m21 бани
Масивна къща с голям двор в село Мирово
топ естейт недвижими имоти ви предлага масивна къща с голям двор в село мирово, намиращо се на 9 км от град стражица и 46 км от град велико търново. къщата е едноетажна тухлена с бетонни плочи, а под основния етаж се намира полувкопано мазе със същата площ. жилищната площ от около 60 кв. м е разпределена между коридор, дневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна. имотът се намира в близост до центъра на селото. дворното място е с площ 1500 кв. м, равно е, от него се октрива панорамна гледка към цялата местност. номер на оферта: 433. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 22.4452 стаен90 m21 бани
Тухлена къща с вътрешна тоалетна в с. Камен
топ естейт недвижими имоти ви предлага тухлена къща с вътрешна тоалетна в с. камен, област велико търново. къщата се състои две спални, коридор с кухненска част, хол, баня с тоалетна, построени върхи каменна маза, като е подготвено изграждането на още една баня с тоалетна. къщата е с поставена pvc дограма и е свързана с канализация. дворното място е с площ от 700 кв.м, като в него са изградени стопанска постройка (навес), гараж и външна тоалетна. имотът е разположен на асфалтова улица в близост до центъра на селото. номер на оферта 820. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 18.4064 стаен110 m21 бани
Тухлена къща с помещения за заведение и хранителен магазин в с. Нова Върбовка, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви представя тухлена къща с помещения за заведение и хранителен магазин в с. нова върбовка, община стражица, област велико търново. селото е разположено на 20 км от гр. стражица, 40 км от гр. горна оряховица и 50 км от велико търново. къщата е на един етаж, който се състои от три спални, всекидневна, трапезария с кухня, вътрешни баня и тоалетна, килер и коридор. имотът разполага с мазе, което е раположено под две от стаите и коридора. заведението и хранителния магазин са с площ от 50 кв.м, масивно строителство, като също така имат санитарен възел. дворът е добре поддържан и облагороден, площта му е 1145 кв.м, заедно с построените в него стопански и помощни постройки. номер на оферта 1070. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 37.8345+ стаен120 m22 бани
Масивна двуетажна къща с басейн в град Стражица
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна масивна къща с басейн в град стражица. предлаганият имот се намира в близост до центъра на града, на асфалтова улица с целогодишен достъп. къщата се състои от коридор, дневна, трапезария с кухненски бокс и баня с тоалетна на първия етаж. на втория етаж се помещават коридор, пет стаи, три тераси и тоалетна. дворното място е равно, площта му е 750 кв. м, в него има басейн, навес - барбекю, пещ, оранжерия и стопанска постройка (63 кв. м). номер на оферта: 1278. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 17.9003 стаен150 m21 бани
Поддържана двуетажна тухлена къща с гараж и стопански постройки в с. Виноград
топ естейт недвижими имоти ви предлага поддържана двуетажна тухлена къща в с. виноград. първият етаж се състои от спалня, кухня с мивка, маза и коридор, като дограмата на този етаж е подменена с pvc. по външни стълби се достига на вторият етаж, който се състои от две спални, всекидневна, коридор и килер. срещу къщата се намира летен кът с мивка и пещ. дворното място е с площ от 950 кв.м, като в него са изградени гараж, голяма каменна плевня с портална врата, позволяваща паркиране на автомобили в двора, дам ( стопанска постройка за животни със складови помещения), множество малки стопански постройки за животни, както и двуетажна лятна кухня състояща се от всекидневна, килер и спалня. парцелът е равен и поддържан и е ограден с масивна каменна ограда. имотът е достъпен целогодишно по асфалтов път и е водоснабден и електрифициран. номер на оферта 1336. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 31.6995 стаен55 m21 бани
Двуетажна масивна къща в гр. Стражица, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви представя масивна двуетажна къща във вълната зона на гр. стражица, област велико търново. първият етаж на къщата се състои от трапезария, кухня, баня и тоалетна. по вътрешни стълби се стига до втория етаж, където са разположени три спални и тераса с панорамна гледка. дворът на имота е с площ от 1200 кв.м. номер на оферта: 1541. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 7.1583 стаен70 m21 бани
Едноетажна тухлена къща в с. Сушица, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви предлага едноетажна тухлена къща в село сушица, област велико търново. селото се намира на 14 км от гр. стражица и 28 км от град горна оряховица, като има редовен автобусен транспорт, в селото има училище и детска градина. предлаганият имот е на един етаж и се състои от две спални, всекидневна с кухня и трапезария в един обем, баня и входно антре. дворът е с площ от 1360 кв.м, като в него са разположени стопанска постройка, кладенец и външна чешма. номер на оферта: 1882. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 19.9405+ стаен120 m21 бани
Тухлена къща с голям двор и гараж в село Ново Градище
видео на имота! топ естейт недвижими имоти ексклузивно ви предлага поддържана тухлена къща с голям двор и гараж в с. ново градище, община стражица. селото се намира в близост до общинския център гр. стражица, както и на 50 км от областния център велико търново и достъпно по чисто нов асфалтов път. къщата е тухлена, като жилищния етаж се състои от три спални, кухня и всекидневна и коридор, свързани с топла връзка към баня и мокро помещение, раположени върху суха каменна маза под цялата къща. дворното място е с площ от 3200 кв.м, като в него са разположени масивен гараж, както и множество стопански постройки (плевня, постройки за животни и складиране). също така в дворното място е разположен пълноводен кладенец, втори кладенец, пещ, няколко асми, няколко реда лозе и над 300 плодни дръвчета. достъпът до имота е целогодишен по асфалтов път. имотът се продава с цялото налично обзавеждане. номер на оферта 1714. we speak english. видео на имота в youtube - https://youtu.be/rm2qb4qanta?si=nrjk_xawbasugsey важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 16.8725 стаен100 m21 бани
Двуетажна тухлена къща в с. Сушица, област Велико Търново.
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна тухлена къща в с. сушица, област велико търново. селото се намира на 14 км от гр. стражица и 28 км от град горна оряховица, като има редовен автобусен транспорт, в селото има училище и детска градина. първият етаж на къщата се състои от стая и мазе. на вторият етаж са разположени три спални, трапезария с кухненска част и складово помещение. достъпът до втория етаж е постредством външно стълбище. долепена до къщата е масивна постройка състояща се от стая, баня и мокро помещение. дворът е с площ от 600 кв. м, като в него са разположени стопански постройки, кладенец, външна чешма, тоалетна и щерна. номер на оферта: 1880. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 11.7594 стаен60 m21 бани
Двуетажна тухлена къща в с. Сушица, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна тухлена къща в село сушица, област велико търново. селото се намира на 14 км от гр. стражица и 28 км от град горна оряховица, като има редовен автобусен транспорт, в селото има училище и детска градина. първият етаж от къщата е полувкопан и се състои от кухня, спалня, баня и мазе. достъпът до вторият етаж е посредством външно стълбище, като на него са разположени всекидневна, две спални, килер и входно антре. дворът е равен и добре поддържан с площ от 1450 кв. м, като в него са ситуирани стопански постройки, кладенец и външна чешма. номер на оферта: 1881. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/20
€ 76.7003 стаен240 m22 бани
имоти търновград ви предлагат двуетажна къща в гр. стражица. имотът се намира в близост до центъра на града. къщата е с рзп 240 кв.м., разпределени както следва: първи етаж - спалня, кухня, килер, мазе, баня с тоалетна и гараж; по вътрешно стълбище се стига до втори етаж - две спални, хол, кухня, трапезария, баня, тоалетна и три тераси. дворното място към имота е 1200 кв.м. с прилежащи стопански постройки. оферта №: 15904
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/48
€ 84.4003 стаен200 m22 бани
имоти търновград ви предлага масивна къща, монолитно строителство, с гараж в гр. стражица. имота се намира на асфалтов път с целогодишен достъп! разположението на имота е както следва: първи етаж - коридор, трапезария, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна, килер (мокро помещение) и мазе. посредством вътрешни стълби се стига до втори етаж: коридор, килер (мокро помещение), две спални, трапезария, кухня, хол, баня, тоалетна и три тераси. къщата разполага с голямо таванско помещение, което може да се приспособи в мансарда. дворното място е с площ от 935кв. м. и разполага с: външна чешма, гараж с канал, портални врати и стара къща със седем стаи. имота се отоплява посредством локално парно и на двата етажа. къщата се предлага напълно обзаведена и готова за нанасяне на новите собственици. оферта №: 15705
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/36
€ 79.0004 стаен210 m24 бани
имоти търновград ви предлага къща с изградена фотоволтаична система в село горски сеновец . къщата в момента функционира като къща за гости . състои се от четири спални, като към всяка има сервизно помещение, механа за 40 човека, кухня, мокро помещение и голям склад. дворът е 1300 кв. м с басейн и кладенец. къщата е напълно обзаведена. оферта №: 962
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ
1/7
€ 3.6004 стаен100 m2
Едноетажна къща с голям двор в село Сушица
топ естейт недвижими имоти ви предлага къща в село сушица, намиращо се на 14 км западно от град стражица, на 28 км североизточно от град горна оряховица и на 40 км североизточно от град велико търново. селото е голямо и добре развито, разполага с редовен автобусен транспорт, магазини, заведения, детска градина и училище. предлаганият имот се намира недалеко от центъра на селото, на асфалтова улица с целогодишен достъп. къщата е едноетажна тухлена, разпределението в стаите е следното: остъклено входно антре, кухня и три стаи. дворното място е равно с площ 2000 кв. м. имотът се нуждае от ремонт. номер на оферта: 274. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!