Продажба
221 резултати за

Продажба на имоти в Стара Загора

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Стара Загора има изключително местоположение в Централна България и е най-големия град в Горнотракийската низина. Всяка година много хора избират този град за свой дом. Някои от тях се местят от по-малките населени места в областта, а други се завръщат в родния си град след като са завършили образованието си.

Градът предлага добър стандарт за живот за семейни хора. Наличието на висше учебно заведение прави Стара Загора привлекателно място за живеене и за студенти.

Ако и на вас ви предстои преместване в Стара Загора или планирате да смените текущото си жилище, то значи сте на точното място. В тази категория ви представяме предложения за продажба на имоти в Стара Загора.

Oikia.com е онлайн платформа за недвижими имоти, където лесно и бързо може да намерите своя следващ дом. Ние улесняваме процеса на търсене на имоти за покупка или вземане под наем във всички области от страната.

Продажба на имоти в Стара Загора за всеки бюджет

В нашия онлайн каталог ще откриете разнообразен избор от видове имоти за продажба в Стара Загора. Постарахме се да подберем възможно най-широка гама от типове жилища, разположение на различни локации.

Предлагаме ви имоти, които се намират както в близост до центъра на града, така и в по-малки населени места от областта. Всяка една локация предлага различни предимства и е подходяща за хора с различен начин на живот.

Младите хора винаги предпочитат да са в близост до централните части, където са разположение и повечето заведения в Стара Загора. Семейните хора избират най-често по-спокойни квартали, които предлагат добри условия за отглеждането на деца. Разбира се, няма възрастови ограничения, ако някой предпочита да живее извън града. Ние предлагаме имоти тип вили, които се намират в околностите на Стара Загора.

Цената е един от основните фактори при покупката на имот. Стойността на имотите в Стара Загора и областта се различават от наличните характеристики на имота. Постарахме се да ви предложим жилища тип вили и апартаменти с гъвкави цени съобразени с икономическата ситуация в страната.

Брокерите, които работят с Oikia.com, винаги се стараят да защитават интересите на клиентите, за да им осигурят най-добрата сделка. Съветваме ви преди да пристъпите към търсенето на жилище да определите бюджета, който може да отделите.

Покупка на имот като инвестиция в бъдещето

Имотът е актив, който може да ви донесе печалба в бъдещето. Дори и в момента ако не се нуждаете от жилище, може да закупите имот с инвестиционна цел. Възможностите са да препродадете имота след време на по-висока цена или да отдавате апартамента под наем.

В Стара Загора всяка година идват много студенти, които търсят жилища под наем. Ако закупите апартамент в центъра на града или в близост до университета може да го отдавате под наем на студенти.

Продажба на къщи около Стара Загора

Освен апартаменти за продажба ви предлагаме и къщи на територията на Стара Загора и околностите на града. Този тип имоти е предпочитан от хората, които търсят по-спокоен начин на живот и имат желание да се занимават с поддържането на градина или двор.

Предлагаме ви да разгледате и тези видове имоти и да се свържете с нашите брокери при интерес към някой от тях.