Филтри
Виж като:
17 резултати за

жилища за продажба в Севлиево

1/3
€ 71.2503 стаен95 m21 бани2 етаж
Тристаен тухлен апартамент ново строителсво в гр. Севлиево, област Габрово.
топ естейт недвижими имоти ви представя тристаен тухлен апартамент ново строителство в гр. севлиево, област габрово. в близост са разположени магазини, детски площадки, градина, училище. апартаментът се състои от две спални, баня, тоалетна, тераса, която е с два входа през спалнята и дневната. дневната е с отворен план, съчетава кухня, трапезария и кът за отдих. жилището е с площ от 95 кв.м и се намира в модерна сграда с атрактивна визия и всички модерни удобства. сградата разполага с асансьор който достига до подземните гаражи, газифицирана е и има достатъчен брой паркоместа. предлаганият имот се продава на шпакловка и замазка.има възможност за покупка на подземен гараж. колкото по-рано решите да закупите вашия апартамент, толкова по-голям избор ще имате да изберете правилният за вас апартамент. номер на оферта: 1293. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/8
€ 56.7513 стаен50 m21 бани3 етаж
Двустаен тухлен апартамент в гр. Севлиево, област Габрово
топ естейт недвижими имоти ви представя двустаен тухлен апартамент в гр. севлиево, област габрово. локацията на жилището е отлична в близост до "lidl'', "kaufland", автогара, второ основно училище "стефан пешев". жилището е с изцяло южно изложение, разположено е на трети жилищен етаж от четириетажна сграда. апартаментът се състои от две спални с преход, трапезария, кухненски бокс, баня с тоалетна, коридор и тераса. към имота има прилежащи таванско помещение (15 кв.м) и мазе (14 кв.м). номер на оферта: 1294. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 78.2255+ стаен96 m21 бани2 етаж
Етаж от къща със сутерен в гр. Севлиево, област Габрово
топ естейт недвижими имоти ви представя етаж от къща със сутерен в гр. севлиево, област габрово. имотът се намира в близост до спортна зала "дан колов" и парк "гочо москов". сутеренът се състои от трапезария с кухня, спалня, баня и тоалетна (заедно). подменена е дограмата, ел. инсталацията и е поставена вътрешна изолация. етажът от къщата е разположен на втори жилищен етаж от двуетажна къща. жилището се състои от кухня, всекидневна, две спални, тераса и коридор. подовите настилки са естествен дървен паркет и дюшеме, стените са на финна шпакловка и е нанесена латексова боя, а таваните са изолирани. покривът на имота е основно ремонтиран. дворът е с площ от 250 кв.м, като в него са разположени лятна кухня, външна чешма, тоалетна, складово помещение и гараж. имотът се продава обзаведен.номер на оферта: 1295. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/3
€ 78.7503 стаен105 m22 бани2 етаж
Тристаен тухлен апартамент ново строителство в гр. Севлиево, област Габрово
топ естейт недвижими имоти ви представя тристаен тухлен апартамент ново строителсво в гр. севлиево, област габрово. в близост са разположени магазини, детски площадки, градина, училище. апартаментът се състои от две спални, две бани с тоалетни и две тераси. дневната е с отворен план, съчетава кухня, трапезария и кът за отдихжилището е с площ от 105 кв.м и се намира в модерна сграда с атрактивна визия и всички модерни удобства. предлаганите имоти се продават на шпакловка и замазка. сградата разполага с асансьор който достига до подземните гаражи, газифицирана е и има достатъчен брой паркоместа. има възможност за покупка на подземен гараж. колкото по-рано решите да закупите вашия апартамент, толкова по-голям избор ще имате да изберете правилният за вас апартамент. номер на оферта: 1302. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/3
€ 97.5003 стаен130 m22 бани2 етаж
Тристаен тухлен апартамент ново строителство в гр. Севлиево, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви представя тристаен тухлен апартамент ново строителство в гр. севлиево, област велико търново. в близост са разположени магазини, детски площадки, градина, училище. апартаментът се състои от две спални, две бани с тоалетни, мокро помещение, гардеробна и две тераси. дневната е с отворен план, съчетава кухня, трапезария и кът за отдих. жилището е с площ 130 кв.м и се намира в модерна сграда с атрактивна визия и всички модерни удобства. сградата разполага с асансьор който достига до подземните гаражи, газифицирана е и има достатъчен брой паркоместа. предлаганите имоти се продават на шпакловка и замазка. има възможност за покупка на подземен гараж. колкото по-рано решите да закупите вашия апартамент, толкова по-голям избор ще имате да изберете правилният за вас апартамент. номер на оферта: 1303. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/9
€ 44.4813 стаен64 m21 бани4 етаж
Двустаен тухлен апартамент в ж. к. "Д-р Атанас Москов", гр. Севлиево, област Габрово
топ естейт недвижими имоти ви представя двустаен тухлен апартамент в ж. к. "д-р атанас москов", гр. севлиево, област габрово. сградата е в предпочитан квартал, в блилизост са разположени хранителни магазини, детска градина, парк "казармите", мбал "д-р стойчо христов". жилището е на четвърти етаж от пететажна сграда. състои се от хол, спалня, кухня, баня и тоалетна /заедно/, килер и две тераси. към имота има прилежящо мазе. изложението на апартамента е север - юг. номер на оферта: 1552. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 25.5643 стаен130 m21 бани
Двуетажна поддържана къща с голям двор в с. Буря
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна къща в село буря. селото е в екологично чист и спокоен район в област габрово, община севлиево, намира се на 25км. от гр.габрово, 20км. от гр.севлиево , 35км. от гр.велико търново и на 3км. от главен път софия - варна. конструкцията на къщата е гредоред , тухли и камък. първи етаж се състои от спалня, всекидневна и коридор, а връзката с втория етаж е посредством вътрешно стълбище, който се състои от две спални, дрешник и коридор. вторият етаж разполага с голяма тераса от която се открива чудесна панорамна гледка. имота е снабден с електричество и вода от вик доставчик, като разполага със собствен геран в двора който дори в най-сухите месеци от годината е винаги пълен. към къщата има пристройка която се състои от маза, лятна кухня и баня. дворното място е с площ от 1000 кв.м с плодородна пръст чернозем, множество овощни дръвчета / ябълки, праскови, сливи,череши, малини и голяма смокиня /. в градината е обособено малко лозе от няколко реда със сортови лози. имота разполага с няколко стопански постройки използвани за отглеждане на животни и за съхранение на сено. номер на оферта 304. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/8
€ 19.4285+ стаен232 m21 бани
Две тухлени къщи в един двор в с. Сенник, област Габрово
топ естейт недвижими имоти ви представя две къщи в един двор в центъра на село сенник, област габрово. селото се намира на 7 км от гр. севлиево и 31 км от гр. габрово. първата къща е на два етажа, с площ от 96 кв.м на етаж. първият етаж се състои от мазе и гараж, по външни стълби се стига до втория етаж, където са разположени четири стаи и коридор. втората къща е с площ от 40 кв.м, като се състои от две стаи, баня и тоалетна. дворът е с площ от 900 кв.м, като в него са разположени кладенец и стопанска постройка /160 кв.м/. към предлагания имот има и втори парцел /незастроен/ с площ от 800 кв.м. номер на оферта: 1524. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване, съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/9
€ 21.5004 стаен85 m21 бани
Къща с гараж в село Сенник
топ естейт недвижими имоти ви предлага къща с гараж в село сенник, намиращо се на 6 км югозападно от град севлиево и на 26 км северозападно от град габрово. предлаганият имот се намира недалеко от центъра на селото, на улица с целогодишен достъп. къщата се състои от просторно входно антре, три стаи и баня с тоалетна. под част от къщата има полувкопано мазе. дворното място е с площ около 900 кв. м, в него има тухлен гараж. къщата се нуждае от ремонт. номер на оферта: 1721. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 28.1205+ стаен174 m21 бани
Двуетажна къща с гараж в село Добромирка
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна къща с гараж в село добромирка, намиращо се на 20 км от град севлиево, 32 км от град велико търново и 40 км от град габрово. село добромирка е голямо и уредено село, разполагащо с редовен автобусен транспорт до севлиево и велико търново, магазини, училище и детска градина. имотът се намира в близост до центъра на селото, на асфалтова улица с целогодишен достъп. къщата е с рзп 174 кв. м и се състои от дневна, кухня, спалня, коридор, баня с тоалетна на първия етаж, както и механа със склад, лятна кухня и пещ. вътрешно стълбище отвежда до втория етаж където се намират коридор, четири стаи (спални) и килер, подходящ за направата на баня с тоалетна. допълнително има лятна кухня с площ 23 кв. м, летен наевс - 32 кв. м и складово помещение - 13 кв. м, резервоар за дъждовна вода (щерна), водопровод, трифазен ток и септична яма. дворното място е с площ 1070 кв. м, равно и поддържано, разполага с двуетажна селскостопанска постройка с площ - 76 кв. м, едноетажна стопанска постройка - 35 кв. м и гараж - 28 кв. м. номер на оферта: 1870. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/12
€ 124.0004 стаен100 m21 етаж
Четиристаен тухлен апартамент в централната част на гр. Севлиево
топ естейт недвижими имоти ви предлага четиристаен тухлен апартамент в централната част на гр. севлиево. апартаментът се състои от трапезария с кухненски бокс, две спални, всекидневна, баня с тоалетна, тоалетна, мокро помещение, две тераси и входно антре. жилището е газифицирано и е с нови вик и ел. инсталации. отоплението на апартамента е решено чрез газов котел и климатик. към апартамента има две мази, таванска стая и част от двора. номер на оферта 515. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/10
€ 18.4003 стаен148 m2
Двуетажна тухлена къща в с. Буря
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна къща в с. буря, на 17 км от севлиево. селото е обитавано е целогодишно от българи и чужденци,разполага с хранителен магазин,здравна служба,читалище,библиотека и църква, както и централен водопровод от яз. йовковци. къщата е с обща площ от 148 кв.м, изградена от тухла с гредоред между етажите, като първият етаж се състои от три стаи и коридор, а вторият етаж се състои от три стаи. имота е водоснабден и електрифициран. дворното място е с площ от 1860кв.м, разполагащо с две селскостопански сгради - 76 кв.м. и 44 кв.м, както и множество овошки. номер на оферта 323. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 4.6015 стаен80 m2
Двуетажна къща в село Добромирка
топ естейт недвижими имоти ви предлага двуетажна къща в село добромирка, намиращо се на 20 км от град севлиево, 32 км от град велико търново и 40 км от град габрово. село добромирка е голямо и уредено село, разполагащо с редовен автобусен транспорт до севлиево и велико търново, магазини, училище и детска градина. къщата е двуетажна тухлена с гредоред, нуждае се от основен ремонт. състои се от коридор и две стаи на първия етаж, а външно стълбище отвежда до втория етаж, където се намират коридор, две стаи и килер. дворното място е с площ от около 1000 кв. м, в него има две стопански постройки. номер на оферта 667. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/13
€ 10.2253 стаен64 m2
Къща с двор и кладенец в село Ловнидол
топ естейт недвижими имоти ви предлага къща в село ловнидол, намиращо се на 12 км източно от град севлиево и на 15 км северно от град габрово. къщата се намира в близост до центъра на селото, на асфалтирана улица с целогодишен достъп. къщата е едноетажна тухлена с полувкопано мазе под основния етаж. състои се от коридор, дневна, спалня, кухня на основния етаж. мазето се състои от две преходни помещения. къщата се нуждае от ремонт. дворното място е с площ 1310 кв. м, в него има стопанска постройка с каменни основи (47 кв. м), навес (55 кв. м) и кладенец. номер на оферта: 1456. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/6
€ 13.2935+ стаен130 m2
Двуетажна тухлена къща в с. Дамяново, област Габрово
топ естейт недвижими имоти ви представя двуетажна тухлена къща в с. дамяново, област габрово. село дамяново е разположено в предбалкана на 14 км от гр. севлиево и 23 км от гр. габрово. в селото има хранителни магазини, както и редовен автобусен транспорт. първият етаж от къщата се състои от четири стаи и сладово помещение. по вътрешни стълби се стига до втория етаж, който се състои от две стаи. площта на двора е 1460 кв. м, като в него са разположени стопанска постройка от дялън камък /62 кв.м / и кладенец. достъпът до имота е по асфалтова улица. номер на оферта: 1711. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/2
€ 13.80422 m21 етаж
Подземен гараж в сграда ново строителство в гр. Севлиево, област Велико Търново
топ естейт недвижими имоти ви представя подземен гараж в сграда ново строителство в гр. севлиево, област габрово. гаражът е с площ от 22 кв.м с отделни партиди за ток и вода от апартаментите. има възможност и за закупуване на тристаен апартамен в същата сграда. в близост са разположени магазини, детски площадки, градина, училище. колкото по-рано решите да закупите вашия гараж, толкова по-голям избор ще имате да изберете правилният за вас гараж. номер на оферта: 1304. we speak english. важно! офертите на топ естейт се качват първо във фейсбук страницата на топ естейт недвижими имоти и www.topestate.bg и ще бъдат качвани в порталите за недвижими имоти след 24 часа. нашите клиенти получават съдействие при кредитиране в банкови институции, детайлна проверка на документите на имота и персонално обслужване съобразено с техните изисквания и нужди. възползвайте се!
Top Estate
КОНТАКТ
1/4
€ 9.20024 m2
имоти търновград ви предлагат вила, намираща се в гр.севлиево, севлиевски лозя, местност "болък ясма". имота разполага с едноетажна вила от две стаи с партида за ток и вода. парцела е с квадратура 600 кв.м, обработваеми. оферта №: 14908
Имоти Търновград ЕООД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!