Продажба
102 резултати за

Продажба на имоти в Русе

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Предстои ли ви преместване в дунавската перла на България? Русе е един от най-големите градове в страната и интересът към него е непрестанен. Градът предлага лесна връзка с други големи градове, сред които и румънската столица Букурещ.

„Малката Виена“ така наричат Русе и то с много основателна причина. Градът е построен по примера на Виена и архитектурата на сградите не може да бъде видяна в никое друго българско селище.

Ние обаче, сме ценители на друг вид сгради. При нас ще откриете предложения за актуални имоти за продажба в Русе. Ако обмисляте преместване в града или вече живеете в Русе, но планирате да закупите собствено жилище е време да разгледате нашата категория Продажба на имоти в Русе.

Тук ще откриете интересни предложение за покупка на имот в Русе и други населени места в областта. Постарахме се да съберем имотите в най-добро състояние. Някои от тях се предлагат с обзавеждането, а други очакват своите първи собственици, които да ги обзаведат по свой вкус.

Продажба на имоти Русе – открийте своето жилище

Изборът на жилище е ключов за живота ви. Все пак покупката на имот е сериозна инвестиция и понякога се случва само веднъж в живота. Поради тази причина трябва да е добре обмислена и съобразена с вашите изисквания.

Разбира се, определянето им трябва да бъде според наличния бюджет. Цената на имотите е висока и ние добре на колко лишения сте се подложили, за да може да си позволите имот в добро състояние.

Ние събрахме на едно място предложения, от които да направите този важен за живота ви избор. В категорията ще намерите къщи и апартаменти в Русе и областта, които максимално да отговорят на вашите критерии.

Подбрахме апартаменти от всякакъв вид според броя на стаите – студиа, двустайни, тристайни и многостайни. За много хора типа на строителство на сградата също е важен. В онлайн каталога може да разгледате както апартаменти в сгради с ново строителство, така и такива в панелни блокове.

Обзавежането също е важен фактор. Повечето апартаменти се предлагат с подходящо обазавеждане за семейно жилище. Ако изберете някои от тях може да се нанесете направо, без да са нужни излишни разходи.

Ако мечтаете да живеете в къща, отново може да разгледате портфолиото ни от имоти за продажбва в Русе. На територията на областта се предлагат вили и къщи, които да превърнете в дом през почивните дни. Тези имоти включват и дворно пространство, което може да използвате по много начини.

Изборът със сигурност не е лесен, но щом на ваша страна имате опитен помощник е гарантирано, че ще изберете имота, който да отговаря на всичките ви критерии.

Кои сме ние

Oikia.com e оналйн платформа, чиято цел е да събере на едно място всички актуални недвижими имоти под наем или за продажба в страната. Ние рабитим с професионалисти от всеки град в България, за да сме сигурни, че винаги ще ви представим най-добрите оферти на пазара.

Доверете се на нашия дългогодишен опит в сферата и ни направете активен участни в избора и покупката на вашия нов дом. Очакваме с нетърпение да работим заедно.