Продажба
55 резултати за

Продажба на имоти в Кюстендил

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Кюстендил е град с богата история, уникално наследство от традиции и култура и внушителни природни гледки и забележителности. Спокойният град, разположен в красивото планинско подножие на Осогово предлага китна и уютна атмосфера, раздвижена от жизнения дух на местните жители, градящи съвремието на своя любим роден пристан.

Не е трудно човек да поиска да се установи на едно такова място, предлагащо прекрасна смесица от природа, социум, традиционност и спокойствие.

Ако се интересувате от покупката на имот в града, без значение дали го търсите за задоволяване на лични жилищни нужди, с инвестиционен мотив или просто за снабдяване с красива вила на отдалечено от най-шумните градове места, на която да се отдавате на заслужено уединение, Oikia.com е вашето място.

Представяме ви нашите обяви за жилища за продажба в Кюстендил, които ще ви помогнат да направите първата крачка към покупката на имот в едно завладяващо китно местенце от картата на пъстра България.

Какви обяви за жилища за продажба в Кюстендил ще откриете тук

На нашия сайт се публикуват обяви за имоти от брокери, посредници, агенции и собственици. Информация за конкретния предложител, както и данни за контакт може да намерите в описанието на всяка една обява. Тук ще откриете следните видове имоти за продажба в Кюстендил:

Може да избирате да филтрирате обявите по площ, цена на квадрат или обща цена за целия имот, брой стаи и бани, наличие на тераса или балкон, на обзавеждане и пр.

Тук може да попаднете на едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, ателиета, мансарди и други типове жилища за продажба в Кюстендил.

Предлагат се както току-що построени жилища, които бъдещият собственик следва да завърши с необходимото обзавеждане, така и имоти на зелено, които тепърва предстои да бъдат построени, както и автентични стари жилища на много ниска продажна цена.

Търсите маломерно жилище за продажба в Кюстендил, което да използвате като вилен имот за създаване на прекрасни спомени на вашето семейство? Или имате нужда от просторен имот в града, в който да се преместите заедно с цялата фамилия? Разгледайте текущите обяви и пристъпете с още една крачка напред към реализирането на вашата мечта.

Предимства на покупката на имот в град Кюстендил

Ако разполагате с малък бюджет, но искате да направите инвестиция в имот, пазарът в град Кюстендил предлага сравнително ниски цени, които могат да се окажат коз във вашите ръце. Няма сигурна прогноза за бързо развитие на региона, но винаги има потенциал за покачване на цените на имотите. В случай, че искате да направите ниско рискова инвестиция, регионът може да се окаже подходящ за целта.

Ако трябва да говорим за живот в Кюстендил, градът е подходящ за хора, които харесват урбанизираната среда, но не предпочитат прекалено шумните и гъстонаселени градове. Уникалната природа и атмосфера, ежегодните традиционни празници като този на черешата само добавят към неговия автентичен чар. В него се намират и достатъчно градски удоволствия, осъвременяващи обстановката и живота в центъра.

Градът разполага и с минерални извори, които го популяризират сред туристите, търсещи по-бюджетна дестинация за изпитване на лечебните свойства на чистия въздух и природните термални води.

Нишата е сравнително тясна, но не всеобхватно запълнена, което позволява да изградите своето бутиково местенце в града, което да се отличи сред останалите.