Продажба
100 резултати за

Продажба на имоти в Габрово

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Габрово е един от областни българки градове и предпочитано място за живеене по ред причини. Градът е развит и икономически активен с разнообразни индустрии, сред които текстилната индустрия, машиностроенето и дърводобива. В тях има и големи възможности за трудова заетост и професионално развитие.

В града има и университет за технически науки, привличащ множество студенти. Габрово е град известен с културните си и исторически развлечения, а атракцията ‚Дома на сатирата и хумора“ го прави център на хумористичната култура в България.

Габрово предлага и красиви природни пейзажи и обособени места за спорт, разходки и релаксация сред природата, като там ще откриете много зелени площи и паркове, създаващи красива и уютна обстановка. Освен всички предимства на града, там се провеждат и различни събития и фестивали, обогатяващи социалния живот на хората.

Ако търсите жилища за продажба в Габрова, в онлайн портфолиото на Oikia.com може да разгледате разнообразни предложение а имоти в града. Препоръчваме ви да се консултирате с нашите експерти при избора на имот, за да ви помогнем да изберете най-подходящия за вас.

Какви имоти ще намерите в нашия онлайн каталог

Ние предлагаме за вас различни видове имоти, които да закупите. Можете да живеете в тях или да ги отдавате под наем спрямо желанията ви. Имотите в Габрово са отлична инвестиция за място за живеене или като метод за повишаване на приходите ви.

Част от имотите, които можете да закупите от нас:

  • Апартаменти

Апартаментите са предпочитан тип имоти за покупка, заради по-лесната им поддръжка, по-голямата сигурност, която предлагат и ключовите локации до магазини, ресторанти и други удобства. Те често се намират в гъсто заселени райони и са подходящо място за живот на студенти и млади хора с деца, желаещи да имат удобства на една ръка разстояние.

При нас ще намерите апартаменти, намиращи се в различни райони и с различна големина, подходящи както за големи семейства, така и за студенти. Може да разгледате такива, които са в луксозни нови сгради или в по-стари панелки. Изборът зависи от личните ви предпочитания и бюджета ви.

  • Вили

Вилите предлагат по-интимна атмосфера за живеене и обикновено се намират в по-отдалечените райони на града. Те освен голямо вътрешно пространство, предоставят и градини, в които може да засадите цветя или да използвате като място за забавление и релакс за децата и възрастните.

Те са подходящи да избягате от шума, движенето и хората и да намерите спокойствие и уют, заобиколени от природа. Подходящи са за семейства с деца и за всеки, искащ да живее на по-тихо и отдалечено място.

Какво да закупя – апартамент или вила

Когато се колебаете дали да закупите апартамент или вила, има определени фактори, с които да се съобразите. Важно е да знаете дали вие ще живеете там или купувате имот, за да го отдавате под наем.

Трябва да прецените колко важно за вас е имота да в близост до основни места в града. Ако това е важно препоръчваме апартамент, който е и най-подходящ избор за отдаване под наем.

Ако търсите спокойствие и място за събиране с приятели, с двор, без да ви пречат съседите и без да се оплакват от шума, тогава по-подходящ е избора на вила.

Все пак препоръчваме да се консултирате с нас, когато избирате и да се доверите на опита ни! Разгледайте предложенията ни и ни потърсете още сега.