Филтри
Виж като:
2 резултати за

жилища за продажба в Чавдар

1/12
€ 478.000183 m2
имот и бизнес в центъра на село чавдар. пекарна, построена през 2017г. с рзп - 183 кв.м. и двор с площ от 998,05 кв.м. с лятна градина и паркоместа. напълно функционираща, обслужваща училища, общини, местни предприятия и фирми. пекарната се състои от: търговска част, производствена част, опаковъчно, офис, склад, стая за почика на персонала, 2 бр. санитарни възли и 1 бр. баня и е напълно оборудвана с 3 климатика, вентилационна система с опция за отопление на нагнетявания въздух с калорифер. сградата има алармена система, видео наблюдение, интернет, кабелна телевизия. конструкцията е метална със сандвич панели, а търговската част е монолит - тухла. изрядни документи. за повече информация: радина цанева - 0887700411 • тухла    
Тимекс 94 ООД
КОНТАКТ
1/11
€ 478.000183 m2
имот и бизнес в центъра на село чавдар. пекарна, построена през 2017г. с рзп - 183 кв.м. и двор с площ от 998,05 кв.м. с лятна градина и паркоместа. напълно функционираща, обслужваща училища, общини, местни предприятия и фирми. пекарната се състои от: търговска част, производствена част, опаковъчно, офис, склад, стая за почика на персонала, 2 бр. санитарни възли и 1 бр. баня и е напълно оборудвана с: немска подова пещ miwe на 4 нива, италианска печка за пици, втасвални камери - 2бр. , тестомесачка, професионална колбасорезачка, компютърна система с програма и тъч скрийн за продажби, маси за клиентите в търговската част както и за външната градина, хладилници, фризери, 350л. бойлер, топлинни витрини, рафтове, маси и плотове от неръждаема стомана. сградата е оборудвана с 3 климатика, вентилационна система с опция за отопление на нагнетявания въздух с калорифер. сградата има алармена система, видео наблюдение, интернет, кабелна телевизия. конструкцията е метална със сандвич панели, а търговската част е монолит - тухла. в допълнение към бизнеса се развива и атрактивна туристическа дейност с над 7 туристически агенции- посещение на групи деца, чужденци по програми еразъм и тиймбилдинг на различни компании. пекарнат е и част от проекта 'пътя на хляба'. предлага кетъринг за събития на местно ниво, както и за софия област. богато портфолио от събития и социално насочени кампании, благодарение на които попада в класацията на дарик радио. дейността е отразена от над 15 български и чуждестранни медии. при интерес ще бъде предоставено цялото портфолио от клиенти и запознаване с асортимента от изделия и услуги предлагани от пекарната. ще бъде предоставено и едномесечно обучение. • тухла• с действащ бизнес• обзаведен• видео наблюдение 
Тимекс 94 ООД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!

Намирането на жилище за продажба в София област на пръв поглед изглежда лесна, но всъщност може да се окаже една доста комплексна задача. Истината е, че пазарът е залят с многобройни предложения и оферти, тъй като търсенето продължава да нараства и да движи динамиката в постоянно насочена нагоре крива.

Кандидат-купувачите са изправени пред океан от възможности, който заплашва да залее неподготвените с крайно неизгодни оферти.

Затова, пристъпвайки към дълбините на имотния пазар в София е важно да го правите със стабилен гръб на ефективно съдействие от експерти и арсенал с качествени инструменти за отсяване на най-добрите обяви, съобразно критериите на конкретното ви търсене. А в това Oikia.com наистина има с какво да се докаже.

Листинг с разнообразие от страхотни жилища за продажба в област София

Мечтаното жилище ви очаква тук! Това е обобщената категория в онлайн портала ни за недвижими имоти, в която са поместени всички видове жилища за продажба за София област. Тук попадат обяви за локации, които обхващат града и околностите, влизащи в Софийска област.

За да намерите по-бързо изпълнението на своята визия за жилище, следва първо да изберете вида на имота измежду:

  • Вила или къща (редова, близнак, старинна);
  • Кооперация;
  • Апартамент;
  • Таванско или мансарда;
  • Гараж.

След това е ред да селектирате основни параметри на търсенето като бюджет (минимална и максимална цена за целия имот и квадратура. Ако имате конкретна визия за това как искате да изглежда имота, може да допълните с още по-конкретизиращи филтри като брой стаи, наличие на обзавеждане, брой бани, прилежащи градина или двор.

В обявите, публикувани в Oikia.com ще откриете едностайни апартаменти, студиа и ателиета, двустайни, тристайни, четиристайни, петстайни и апартаменти над 5 стаи. Те са рентабилно решение както за удовлетворяване на личните нужди на собственика от жилищно пространство, така и за предприемачи, които търсят да инвестират в жилище за продажба в София област.

Ако търсите допълнително пространство за склад или за подсигуряване на вашето лично превозно средство, в тази категория може да откриете и удобни гаражи и паркоместа, които биха могли да послужат успешно за тези цели.

Откъм локация също можем да предложим необходимото разнообразие, което осигурява достатъчна широта на избора. Вие само трябва да прецените кой от кварталите в София или кое населено място около града отговаря в цялост на нуждите на вас и вашето семейство или предпочитанията ви като инвеститор.

Без значение дали търсите просторен имот, в който да заживеете самостоятелно със своето семейство или се ориентирате към функционално по-компактно жилище в близост до университет, от наема на което да събирате допълнителен доход, при нас ще откриете много подходящи решения. Инвестицията в имот в София е доста перспективна и затова немалък процент от продажбите на имоти в града всъщност е генериран от инвеститори.

Защо да изберете жилища за продажба София област от Oikia

Работим по модела на един от най-уважаваните лидери на имотния пазар в Италия, чието качество на услугите репрезентираме в нашия български портал за недвижими имоти. Базата ни с обяви постоянно се обновява с нови и нови имоти, предлагани от брокери и собственици. Държим на сигурността и пълната прозрачност и затова даваме отличителния си знак за проверени агенции на партньорите, които са го заслужили.

Платформата ни позволява да достъпите пряко контактите на лицето, публикувало обявата и да се свържете директно с него. Доверете ни се и се сдобийте със заветния ключ с повече лекота и по-малко затруднения.