Филтри
Виж като:
6 резултати за

жилища за продажба в Бобошево

1/8
€ 9.0004 стаен100 m2
старинна къща
iHOME REAL ESTATE предлага старинна къща в с. Скрино, обл. Кюстендил, с потенциал за преустройство в къща за гости. В селото има вече няколко реновирани и действащи такива. Имотът разполага с водоизточник, за който не се дължат никакви такси. В дворното място има различни видове овощни дървета. За повече информация и огледи 0879847415 Иванка Николова. iHOME REAL ESTATE работи по изискванията на БДС EN15733 в съответствие с нормите, заложени в Етичния Професионален Кодекс. Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, наем-управление на имоти и кредитиране! АГЕНЦИЯ НА ГОДИНАТА ЗА 2021 на годишните награди на imoti.net, пълноправен член на НСНИ и CEPI.
iHOME Real Estate
КОНТАКТ
1/11
€ 52.6612 стаен200 m2
Къща в Кюстендил, област, с.Усойка за 103 000, Лева
имоти сердика 1 продава къща с дворно място в с.усойка, обл. кюстендил. имотът се състои от два етажа, първият е с обособени две стаи и санитарен възел, като на втория етаж има още две помещения.частично са подменени дограмата и покрива. двата етажа се свързват с външни стълби, като на втория има просторна тераса. в дворното място от 1.800дка. има посадени овощни дръвчета, лозя, кошери, допълнителна селскостопанска постройка и бунар. към цената са включени и два гаража. къщата е с два входа. за оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон за връзка. в случай, че не ви отговорим на момента, ще ви върнем обаждане при първа възможност. предлагаме безплатно съдействие за отпускане на ипотечни и потребителски кредити. преференциални условия! още актуални оферти за наеми и продажби може да намерите в нашия сайт: www.serdika1.bg. id:14849  
СЕРДИКА 1 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
КОНТАКТ
1/13
€ 150.000300 m2
Къща в Кюстендил, област, с.Усойка за 150 000, Евро
имоти сердика 1 продава триетажна къща находяща се в с. усойка, обл. кюстендил. имотът е с площ 300кв.м. има външна и вътрешна изолация, пвц прозорци, блиндирана врата, закрит гараж, и място за още две коли, оградено е с ограда от всички страни и е монтирано видео наблюдение. разпределението на къщата е: първи етаж: кухня с преход към просторен хол, в който е изградена красива камина с водна риза с монтирани радиатори на всеки етаж, голяма баня и вътрешни стълби. втори етаж: три спални помещения, баня с джакузи, голяма тераса частично покрита с навес. трети етаж: монтиран хидрофор по желание може да се направи на голямо студио или фитнес зала. дворното място е с площ 550кв.м. в което е изградена голяма работилница, навес и допълнителен навес пригоден за барбекю с външна тоалетна. намира се на прекрасно място за отдих и почивка. за оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон за връзка. в случай, че не ви отговорим на момента, ще ви върнем обаждане при първа възможност. предлагаме безплатно съдействие за отпускане на ипотечни и потребителски кредити. преференциални условия! още актуални оферти за наеми и продажби може да намерите в нашия сайт: www.serdika1.bg. id:23150
СЕРДИКА 1 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
КОНТАКТ
1/12
€ 31.699143 m2
Къща в Кюстендил, област, с.Доброво за 62 000, Лева
имоти сердика 1 продава две масивни двуетажни къщи находящи се в с. доброво, обл. кюстендил. къщите са построени в парцел с площ от 1013кв.м. първата е със зп от 81кв.м, разполага със три стаи на етажа и просторно предверие, а на приземния етаж има два килера и една стая. втората къща е със зп от 62кв.м ново строителство, не е довършена, на приземния етаж са две помещения, а на първия етаж разполага с входно антре, две стаи и баня. за оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон за връзка. в случай, че не ви отговорим на момента, ще ви върнем обаждане при първа възможност. предлагаме безплатно съдействие за отпускане на ипотечни и потребителски кредити. преференциални условия! още актуални оферти за наеми и продажби може да намерите в нашия сайт: www.serdika1.bg. id:10929
СЕРДИКА 1 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
КОНТАКТ
1/13
€ 32.21090 m2
Къща в Кюстендил, област, гр.Бобошево за 63 000, Лева
имоти сердика 1 продава къща област кюстендил, гр. бобошево. имот с двор от 840кв.м. разполагащ с ток, централен водопровод плюс сонда за вода, канализация, както и отделна септична яма. за оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон за връзка. в случай, че не ви отговорим на момента, ще ви върнем обаждане при първа възможност. предлагаме безплатно съдействие за отпускане на ипотечни и потребителски кредити. преференциални условия! още актуални оферти за наеми и продажби може да намерите в нашия сайт: www.serdika1.bg. id:11224
СЕРДИКА 1 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
КОНТАКТ
1/7
€ 18.406500 m2
Къща в Кюстендил, област, гр.Бобошево за 36 000, Лева
имоти сердика 1 продава къща в с. бобошево, обл. кюстендил. имотът е с рзп от 500кв.м. и разполага с три етажа. на втория и третия етаж са разположени по пет стаи, като първия етаж е бил използван като механа. може да се преустрои за различни цели, като старчески дом, клиника или други. годината на построяване на къщата е 1927 година, което придава на имота уникален характер и атмосфера. отопление: електричество. този имот предоставя уникална възможност за инвестиция в историческо село с много потенциал за развитие. за оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон за връзка. в случай, че не ви отговорим на момента, ще ви върнем обаждане при първа възможност. предлагаме безплатно съдействие за отпускане на ипотечни и потребителски кредити. преференциални условия! още актуални оферти за наеми и продажби може да намерите в нашия сайт: www.serdika1.bg. id:9710
СЕРДИКА 1 НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!

Кюстендил е омаен град, разположен в прекрасното планинско подножие на Осогово, в близост до Рила. Има уникална природа, чудесен пейзаж и богато културно и историческо наследство и със сигурност можем да заявим, че е един от най-древните градове в страната.

Характерно за имотите в града и в цялата област е, че са на доста по-ниска цена, в сравнение с по-гъстонаселените градове в България. Цените в магазина също са по-ниски, а животът като цяло е спокоен и уединен. В централните части на града обаче не липсват типични градски удоволствия, на които бохемски настроения човек може да се наслади.

Искате да закупите имот в града, покрайнините му или в някое друго населено място в областта? Oikia.com ви представя каталог с жилища за продажба в област Кюстендил, с много функции, който ще улесни търсенето ви и ще ви помогне да достигнете по-бързо до имот, който отговаря на списъка ви с критерии и е потенциалната печеливша сделка според изискванията ви.

Нови обяви с жилища за продажба в област Кюстендил

В този раздел ще откриете всички актуални към текущия момент обяви с жилища за продажба в област Кюстендил, публикувани на нашата платформа.

Следва да имате предвид, че обявите могат да бъдат както от собственици, така и от агенции, тъй като в нашия портал и двете групи предложители имат възможност да предоставят своите оферти. Целта ни е да осигурим максимална широта на избора, която да ползва и двете страни – както търсещите имот за покупка, така и предлагащите имот за продажба.

Богатството в нашия каталог ще ви помогне и да добиете представа за имотния пазар в региона, как вървят осреднено цените и кои са по-популярните локации.

Тук ще откриете най-актуални обяви с имоти Кюстендил в села и градове в Кюстендилска област като Бобошево, Кочериново, Сапарева Баня, Соволяно, Дупница, Шишковци, Бабинска река, Шатрово, Добри дол, Бобов дол, както и в самия Кюстендил и неговите емблематични квартали.

Предлагат се и множество имоти в самия град, независимо дали се интересувате от по-оживени локации като центъра или търсите спокойно самостоятелно кътче в покрайнините на града.

Търсите добре устроен просторен апартамент за живеене в област Кюстендил на добра цена? Може би един тристаен или четиристаен апартамент в гр. Дупница би бил точното попадение за вас.

Оглеждате се за самостоятелна къща с красив двор, която да използвате за семейна вила, отделяща ви от шумотевицата на вечно забързания град и приближаваща ви до търсеното спокойствие на чист въздух? Селектирайте конкретната локация и вида имот, а Oikia.com ще ви подаде точните резултати, отговарящи на вашето желание.

Предимствата на покупка на жилище в Кюстендилско

Кюстендил е сравнително отделен от дотягащата динамика на шумните градове, но предлага съвременен начин на живот, в близост до страхотна природа. Намира се на около 100 км и 1 час разстояние с автомобил до София и близо 70 км до друг областен град в Югозападна България – Благоевград, както и на около 55 км от Перник, което повишава комуникативността му.

Има и какво да се види в града и околностите – Пиркова кула, крепостта Хисарлъка и Художествената галерия на Майстора са едни от емблемите на местността.

Има перспектива пред областта, която достига до изключителна близост с Благоевград, който е един от центровете на Югозападна България.

Всичко това прави покупката на жилище в област Кюстендил една добра опция и то съвсем не само за бюджета с по-строг диапазон.