Продажба
94 резултати за

Продажба на имоти в Благоевград

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Благоевград е един от българките областни градове и е сред най-красивите места за живеене. Разположен в подножието на планина Рила, градът привлича с чистия си въздух, природните красоти, богата история и културно наследство и ежедневния начин на живот.

Градът е заобиколен от спиращи дъха планински вериги, реки и езера. В него се провеждат множество културни събития, фестивали и изложби, а университетът му и образователните програми всяка година привличат хиляди студенти.

В близост е до природни и културни забележителности, икономически развит е и дава на хората възможност за работа или стартиране на собствен бизнес.

Всички тези качества на града, привличат все повече хора да го изберат като подходящо място за живеене и всяка година все по-голям брой нови заселници търсят да закупят жилище там. Привлича ги природата, образованието, работните места, събитията, които се провеждат там и това че градът е достатъчно голям и модернизират без да е пренаселен и без да е замърсен.

Ако търсите да закупите жилище в Благоеврад, в онлайн портфолиото на Oikia.com ще намерите богат избор от апартаменти, къщи, вили и имоти от всякакъв вид на територията на града и в околността. Разгледайте предложенията или ни се обадете, за да ви помогнем да изберете най-подходящия имот за вас спрямо бюджета и изискванията ви.

Какви имоти може да намерите в нашия онлайн каталог

Независимо дали търсите да закупите жилище за живеене в Благоевград за вас или за да го дадете под наем, инвестирането в имот в този град е една отлична инвестиция. Всяка година идват множество студени, търсещи жилище под наем, а ако търсите имот в този прекрасен град и желаете да се насладите на природните и културните му предимства, при нас сте на точното място!

Ние предлагаме голямо разнообразие на имоти, намиращи се както в центъра на града, така и по в страни, близо до природата и да далеч от градската суматоха.

Част от видовете имоти, които нашата агенция може да ви предложи:

  • Апартаменти

Предлагаме ви различни видове апартаменти, напълно обзаведени или току що построени, нов тип строителство и такива в панелни блокове. От вас зависи дали предпочитате изцяло нов, празен апартамент в модернизирана сграда или ще заложите на обзаведен в добре познатите панелки.

Предлагаме апартаменти с различен брой стаи, подходящи за многочленни семейства, студенти или малки домакинства. Ще намерите имоти в различни квартали, както в по-тихи, така и по-шумни, в близост до ключови локации – магазини, училища, университет или градски транспорт. Избора зависи изцяло от вас.

  • Къщи

Къщите са много подходящи за хора, търсещи по-голямо спокойствие, желаещи да избягат от шума от съседите и искащи да поддържат двор или градина. Те са с по-просторни стаи и са по-спокойни за живеене.

Предпочитани са от семейства или възрастни хора, търсещи тишина или желаещи повече пространство за игра на децата.

Дворното пространство дава възможност за отглеждане на различни видове плодове, зеленчуци или възможност да си посадите цветя. Те са идеални и да направите кът за отдих за вас, място за събирания с приятели и място да поставите съоръжения, подходящи за игра на децата ви.

Защо локацията е важна при закупуването на имот

Локацията на имота е изключително важна за клиентите при покупка, защото различните локации имат различни предимства. В града има райони, в които шума от градската среда е по-голям и местата за разпускате и забавление са повече.

По-тихите отдалечени райони са подходящи за спокоен и уединен живот и са място, на което се свързваме с природата.

Независимо на каква локация желаете да е имота ви, нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящия за вас и на най-добрата цена. Не се колебайте и се свържете веднага с нас!