Филтри
Виж като:
48 резултати за

жилища за продажба в Айтос

1/3
€ 53.7152 стаен71 m21 бани2 етаж
НОВА сграда в гр. Айтос!
предлагаме за продажба просторен двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в гр. айтос. сградата е със смесено предназначение, на 5 етажа, с два входа и асансьор. ще бъде изградена с всички съвременни материали и модерни технологии. жилището е на втори етаж, с обща площ 71.62 кв.м. и се състои от: антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон. завършване декември 2024г. издава се на тапа, с възможност за гъвкава схема на плащане! ера е регистриран към бнб кредитен посредник и може да предостави напълно безплатно на своите клиенти атрактивни оферти за кредити от всяка банка
ЕРА Палитра
КОНТАКТ
1/3
€ 58.6723 стаен78 m21 бани5 етаж
НОВА сграда в гр. Айтос!
предлагаме за продажба просторен тристаен апартамент в новострояща се жилищна сграда в гр. айтос. сградата е със смесено предназначение на 5 етажа, с два входа и асансьор. ще бъде изградена с всички съвременни материали и модерни технологии. жилището е на втори етаж, с обща площ 78.23 кв.м. и се състои от: антре, дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и балкон. завършване декември 2024г. издава се на тапа. гъвкава схема на плащане. ера е регистриран към бнб кредитен посредник и може да предостави напълно безплатно на своите клиенти атрактивни оферти за кредити от всяка банка
ЕРА Палитра
КОНТАКТ
1/1
€ 122.420179 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 178,70 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. ако си търсите апартамент с голяма всекидневна, две спални и страхотна панорама - това е имота за вас. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. апартаментът е разположен на последния етаж с прекрасна панорама, състои се от: - много просторна всекидневна с обособени кът за хранене и кухня - 44,11 кв.м. - спалня - 21,65 кв.м. - втора спалня - 15,68 кв.м. - баня с тоалетна - 5,03 кв.м. - коридор - 14,51 кв.м. кв.м. - просторна тераса - 33,16 кв.м. - склад в сутерена - 2,38 кв.м. - общи части - 16,58 св.м. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48775. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 88.770147 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 146,51 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. панорама. атрактивно местоположение. апартаментът е разположен на последният етаж с прекрасна панорама, състои се от: - всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор - 74,07 кв.м. - просторна тераса - 60,32 кв.м. - склад в сутерена - 2,38 кв.м. - общи части - 9,74 св.м. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48774. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 75.230100 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 100,31 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, две тераси и складово помещение в апартамента. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48773. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 89.010119 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 118,79 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, две тераси и складово помещение в апартамента. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48772. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 53.14071 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 70,85 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор и тераса. складово помещение в сутерена на сградата. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48771. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 68.54091 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 91,38 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, тераса и складово помещение в апартамента. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48770. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 55.42074 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 73,89 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, тераса обхващаща двете стаи, коридор и баня с тоалетна. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48736. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 89.010119 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 118,79 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, две тераси и складово помещение в апартамента. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48765. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 68.54091 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 91,38 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, тераса и складово помещение в апартамента. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48767. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 89.010119 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 118,79 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, две тераси и складово помещение в апартамента. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48765. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 68.53591 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 91,38 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, тераса и складово помещение в апартамента. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48764. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 53.71572 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 71,62 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът е разположен на втори етаж, състои се от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48763. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 55.48074 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 73,97 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор и тераса. складово помещение в сутерена на сградата. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48736. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 74.930119 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 119,07 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът е разположен на последният етаж с прекрасна панорама и голяма всекидневна, състои се от: - просторна всекидневна с обособени кът за хранене и кухня - 32,02 кв.м. - спалня - 14,36 кв.м. - баня с тоалетна - 4,62 кв.м. - коридор - 4,45 кв.м. - просторна тераса - 41,07 кв.м. - склад в сутерена на сградата - 3,17 кв.м. - общи части - 8,58 кв.м. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48736. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 65.170112 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 111,63 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът е разположен на последният етаж с прекрасна панорама, състои се от: - всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор - 49,07 кв.м. чиста площ на апартамента. - просторна тераса - 53 кв.м. - склад в сутерена - 3,17 кв.м. - общи части - 6,39 св.м. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48736. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 55.93093 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 92,84 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът е разположен на последният етаж с прекрасна панорама, състои се от: - всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор - 44,28 кв.м. - просторна тераса - 39,22 кв.м. - склад в сутерена - 3,32 кв.м. - общи части - 6,02 св.м. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48735. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 45.07060 m2
Двустаен апартамент в гр. Айтос - 60,09 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен двустаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор и тераса. склад в сутерена. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48734. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ
1/1
€ 66.21088 m2
Тристаен апартамент в гр. Айтос - 88,28 кв.м.
директно от строител. без комисиона от купувача. предлагаме ви чудесен тристаен апартамент в новострояща се сграда в гр. айтос. атрактивно местоположение. апартаментът се състои от: всекидневна с обособени кът за хранене и кухня, две спални, баня с тоалетна, коридор, тераса и складово помещение в сутерена на сградата. степен на завършеност - "на тапа". в сградата ще има асансьор. начало на строителството - 2023 год. срок за завършване - 2024 год. възможност за закупуване на паркомясто. предлагаме и други апартаменти /двустайни и тристайни/ в същата сграда. **можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, като за целта се свържете с нас на посочените телефони и цитирате този код: дп-48732. **агенция „ем джи естейт“ е член на нсни и администратор на лични данни. **преди огледа се провежда среща в нашия офис, за да се запознаем с изискванията ви и за да оформим документи съгласно ззд и змип. **по време на огледа се подписва протокол за оглед. **за този имот не се дължи комисион към агенцията. **предлагаме ви юридическо съдействие през целия процес на покупката, **лицензиран кредитен консултант ще ви съдейства при банково кредитиране.
Ем Джи Естейт ЕООД
КОНТАКТ

Получавайте нови обяви с характеристиките на вашето търсене!