Продажба
155 резултати за

Продажба на апартаменти в Хасково

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

Добре дошли в категорията в онлайн каталога на Oikia.com, където ви предлагаме богат избор от апартаменти за продажба в Хасково. Тук всеки, който търси да закупи жилище тип апартамент в този град ще намери разнообразни предложения.

Хасково е средно голям град, който има предимства и привлича хора от цялата област. Поради тази причина търсенето на апартаменти за продажба в града бележи ръст през последните години. Това наложи разширение на нашия екип, който днес обслужва много клиенти на територията на Хасково.

Имотният пазар в града все повече се разширява. Забелязва се строителство на нови сгради, които предлагат функционални и уютни апартаменти. На територията на Хасково може да закупите апартаменти от различен тип. Следва да ви представим няколко категории, сред които може да направите най-подходящия за вас избор.

Типове апартаменти за продажба в Хасково

В категорията „Апартаменти за продажба Хасково“ в онлайн портала за недвижими имоти Oikia.com ще откриете различни видове жилища според тяхната квадратура и разпределение, както следва:

Едностайни апартаменти Хасково

Тези апартаменти са познати още като студиа или гарсониери. Обикновено са малки по площ между 20 и 40 кв.м. Разполагат с едно помещение, което изпълнява функцията на спалня, кухня или хол. Компактният размер на тези апартаменти предоставя лесна обзавеждане и по-бърза поддръжка.

Двустайни апартаменти Хасково

Този вид апартаменти имат по-голяма площ и предлагат различно разпределение. Най-често то включва една стая, която изпълнява функцията на всекидневна с отделен кухненски бокс и спалня с по-малки размери.

Двустайните апартаменти предлагат възможността за съвместно съжителство и са подходящи за семейни жилища.

Тристайни апартаменти

Тристайните жилища са по-просторни и предлагат добра функционалност. Те са подходящи за семейства или съвместно съжителство на повече от двама човека. Тяхната площ може да варира, но разпределението на стаите в повечето случаи представлява две спални и голяма всекидневна стая с обособен кухненски бокс.

Освен според площта и разпределението на стаите, апартаментите за продажба в Хасково се делят на новопостроени и тип старо строителство. И двата вида си имат своите предимства и потенциални купувачи.

Друг важен критерий при избора на апартамент за покупка е дали жилището да бъде закупено обзаведено или не. Някои хора предпочитат да се нанесат веднага и да не губят време в обзавеждане, докато други искат да създадат дома на мечтите си според собствена идея за интериорен дизайн.

Локацията като критерий за избор на жилище

Локацията е ключов фактор при избора на жилище без значение в кой град живеете. На територията на град Хасково има различни зони за живеене, които предлагат лесен достъп до централната част на града.

Някои хора предпочитат да живеят в близост до градския център и развлекателни места. Има и такива купувачи, които търсят по-тихи и зелени райони извън центъра. Нашата агенция се старае да предложи жилища на територията на целия град, за да удовлетвори предпочитанията на възможно най-голям брой клиенти.

Локацията може да има влияние и върху цената на жилището. Например, жилища в централни райони или квартали обикновено са по-скъпи в сравнение с тези на по-отдалечени места в покрайнините на града.

Ние можем да ви помогнем да обмислите всички критерии и да структурирате своите приоритети при покупката на апартамент в Хасково. Свържете се с нас, за да организираме консултация в подходящо за вас време.