804 резултати за

тристайни апартаменти за наем София

Публикувайте обява

Публикувайте вашата обява за продажба или наем, това е бързо, безплатно и ще бъде видимо за хиляди хора

София е един от най-предпочитаните и населени градове за живеене. Избират го както млади хора, така и стари. Предпочитан е от множество студенти, работещи хора, млади двойки и семейства с деца. Градът е идеалното място, на което можете да продължите образованието си, да работите и да създадете семейство.

Множеството паркове, предлагат удобни и спокойни локации, където да тичат и да си играят децата ви, а красивата природа в близост до града предлага място на отдих на цялото семейство. София е град с добра инфраструктура, с лесен достъпен транспорт и множество спирки навсякъде. Университетите са сред най-добрите, а детските градини и училищата продължават да стават все повече и повече с всяка изминала година.

Ако харесвате идеята за живот в София заради тези и други предимства и скоро ви предстои да се преместите и сте повече хора в домакинството, то сте попаднали на точното място. В нашата онлайн платформа Oikia.com ще намерите богат избор от тристайни апартаменти, подходящи за всеки бюджет, предпочитания за място и за обзавеждане. Те са идеалното решение за семейства с деца или съквартиранти студенти.

Какви тристайни апартаменти под в София предлагаме

При нас ще намерите разнообразни тристайни апартаменти под наем в София, всеки от които е с различни качества, местоположение и обзавеждане. Можете да разгледате апартаменти в различни квартали и в близост до различни локации, за да изберете възможно най-удобната за вас или за семейството ви.

Изберете локация в близост до спирки на градския транспорт, до центъра или в по-отдалечените и спокойни части на града. Ако сте студенти, търсещи жилище можете да намерите тристайни апартаменти под наем в София, намиращи се до университета ви или около места за забавление и социален живот. Ако пък сте семейство с деца, може да намерите такива до училища, детски градини и различни паркове за отдих и разходки.

Предлагаме напълно обзаведени апартаменти, за тези, които предпочитат всичко да е готово за преместването им и да не харчат излишни пари и нерви в избора на ново обзавеждане. Но разбира се, имаме и такива, които можете да ги обзаведете по ваш вкус и стил и да ги направите точно според изискванията си за вида на дома ви.

Изберете в нов или стар блок и на различен етаж, спрямо изискванията ви, предлагаме цялото нужно разнообразие, за да намерите това, което търсите. Цените на апартаментите са различни и зависят от квартала, в който се намират, вида обзавеждане, етажа, на който са и каква е сградата. Тези, в близост до ключови локации и спирки са с малко по-високи цени, отколкото тези в покрайнините, отдалечени от централните квартали. Преценете бюджета си и изберете най-добрия вариант за вас.

Ако търсите да наемете тристаен апартамент в София, може да разгледате предложенията на нашия сайт и при въпроси да се свържете с нас. Нашите консултанти са на среша , за да ви помогнат с избора на перфектния апартамент. Ако харесате някое от предложенията ни, ние ще ви организираме оглед в удобно за вас време. Можете да ни потърсите на посочените телефони, за да намерим дома на мечтите ви.