€ 52.690,005+ стаен400 m21 бани132 €/m2

Вили Габрово

ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА ОСЪМ предлага за продажба здрава триетажна къща с РЗП 400 кв.м., в топ център на с. Ряховците, до кметството, на 9км. от гр. Севлиево.
Къщата е разположена на централния площад, парцелът в регулация е 368,55 кв.м. и застроена площ 100кв.м. на етаж. Изключително здрава, положена на каменни основи, тя разполага с няколко солидни избени помещения, притежаващи отделен външен подход и изключително подходящи за механа. Към първия етаж се влиза директно от площада, което предоставя възможност там да се обособи търговски обект, имайки предвид локацията на имота в топ център. Тук има голямо помещение плюс санитарен възел - баня и тоалетна. Подхода към втория етаж е с вътрешна монолитна стълба с положена мозайка. На втория етаж разпределението е всекидневна с кухненски бокс, спалня, детска стая, и е предвиден санитарен възел, но не е построен и не влиза в упоменатата тук цена. Така е и с третия етаж. Там освен описаното разпределение за втори етаж е предвидена също и гардеробна. В момента третия етаж не е сепариран и е на ниво подпокривно пространство. Покривът е с положени нови греди и мартаци, без да са поставени циглите. Имотът е изключително подходящ за семеен бизнес, като избените помещения и първия етаж се ползват с търговска цел, а другите два етажа - за местодомуване. Цена на имота: 56 300 €
Село Ряховците е изключително живо, с почти 3 000 жители, живописна природа и много удобна локация. Газифицирано, дори и с детска градина, а близкото отстояние до гр. Севлиево го прави подходящо за хора в активна възраст, с възможност за работа в града и местоживеене в Ряховците.
Ваш персонален брокер по тази оферта е д-р Васил Драгоев телефон 08777 44 310
Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант. ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти.
Основни данни
справка 5500429
Дата на обявяване 22/11/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 400 m2
Стаен повече от 5 (1 спалня, 5 друго), 1 баня
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 52.690 €
Цена за m2 132 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 1975
Вид гориво за отопление Други
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
ЕРА Осъм
ЕРА Осъм
ул. Анастас Иширков 7, Ловеч
  Покажи мобилен телефон +359 88 814 1431
Васил Драгоев
Адрес и карта
Габрово
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията