€ 39.000,00

Вили Варна

Къща на Три поколения труд и постоянство!! Уникален имот!!
Имаме удоволствието да Ви представим имот за продажба, който съчетава българското трудолюбие и семеен уют от три поколения, съчетан с голяма площ и стойност в парцел от 3500 кв.м! 

Продажба на Уникална Къща с Обширно Дворно Място в Село Караманите
Описание на Имота:
Характеристики на Къщата:
Площ на двора: 3500 кв.м РЗП на къщата: 100 кв.м Спални: 4 Кухня Баня с тоалет Гараж с канал Кладенец свързан с тръби за банята, кухнята и резервоар с вместимост 10 куб. м Дърводелска работилница Стопански постройки Склад: 135 кв.м от бетонни панели Двуфазен и трифазен ток Настройка на Двора:
Градина (2000 кв.м): Обработва се от арендатор, гарантирайки допълнителен доход. Асма (300 кв.м): Орехи (4 бр.): Череши (4 бр.): Ябълки (3 бр.): Сливи (7 бр.): Праскови (3 бр.): Смокини (3 бр.): Вишни (1 бр.): Дюля (1 бр.): Локация:
Намира се в с. Караманите, общ. Вълчи дол На 50 км от гр. Варна и Шумен На 35 км от гр. Добрич Главен път с асфалтов достъп и улично осветление Допълнителни Особености:
Каменна ограда за поверителност и безопасност Изключително поддържана и готова за незабавно живеене Този имот предлага уникална възможност за комбиниране на комфорта на селската живот и съвременните удобства. С голямото дворно място, разнообразие от насаждения и функционални постройки, той е идеален за семейства или като инвестиция за селско стопанство. За повече информация и оглед, свържете се с нас.
📲За повече информация и огледи : 0896380500
🏦НИЕ от Империум Груп разполагаме и с кредитен отдел, който съдейства на всички наши клиенти в консултирането за отпускане на ипотечни, потребителски и фирмени кредити във всички водещи банки при преференциални условия за кредитиране.
#ИмпериумГруп #Империум #груп #варна #имот #жилище #апартамент #двустаен #тристаен #тухла #акт16 #бдс #обзаведен #доключ #ImperiumGroup #Imperium #Group #Varna
Основни данни
справка 61220
Дата на обявяване 14/11/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Разходи
Цена 39.000 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Империум Груп
Империум Груп
бул. Васил Левски 10 ет. 1 офис 1 и 2, Варна
  Покажи мобилен телефон +359 89 638 0248
Адрес и карта
Варна
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията