€ 650.000,005 стаен154 m21 бани4.221 €/m2

Вили Бургас

Къща на втора линия от морето в с. Лозенец - местност Тарфа
ЕРА Голд има удоволствието да Ви представи къща със стилен и уютен интериор, и красиво озеленен двор с басейн, разположена на втора линия от морето в с. Лозенец. Имотът предлага забележителна гледка към морето и зеленината, както и удобна локация, само на 100 метра от морския бряг.

Къщата е качествено и комфортно обзаведена, с атрактивен интериор, решен в топли тонове, от качествени, естествени материали, като камък, дърво, ратан и поръчкови ковани елементи, с декоративни мазилки и ефектни съвременни акценти. Семейният имот е подходящ както за лично ползване, така и за инвестиция.

Къщата е на две нива, със застроена площ от 154 кв.м. На приземното ниво има просторна всекидневна с камина, трапезарен тракт, отделен кухненски бокс, четири спални с дрешници, две бани/WC, складово/мокро помещение и остъклена веранда. По вита стълба, от дневния тракт се стига до второто ниво, което на практика се ползва като кът за релакс и работен кабинет. От тази част на къщата се разкриват красиви гледки към морето и двора на къщата.

Върху парцел 1641 кв .м е богато и красиво озеленен двор, с басейн с обем 96 куб.м. Около него има място за шезлонги, чадъри, както и две шатри. На терена са налични и няколко открити паркоместа за гости. В едната задна част, поземленият имот е заграден, като е оформена и зеленчукова градина. Има и покрит гараж с автоматична врата, за два автомобила, с площ 59 кв.м., който има и складова част за инвентар. Имотът разполага и със собствен водоизточник - сонда с постоянен дебит, която обезпечава захранването на басейна и поливането на растителността на терена.

ЕРА Кредит предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот от всички водещи банки в страната и ще договори най-добрите условия за вас!
Основни данни
справка 4005119
Дата на обявяване 13/09/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 154 m2
Стаен 5 (4 спални, 1 друго), 1 баня
Вид гараж Двоен
Обзавеждане Напълно обзаведен
Разходи
Цена 650.000 €
Цена за m2 4.221 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2009
Вид гориво за отопление Въздух
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
ЕРА Голд
ЕРА Голд
София, Център, бул. Прага 3, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 911 5777
ЕРА Голд
Показване на телефона +359 88 911 5777
Адрес и карта
Бургас
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията