€ 300.000,005+ стаен215 m23 бани1 етаж1.395 €/m2

Вили Пловдив (квартал Прослав)

Модерна, монолитна къща в зелена среда в землището на кв. Прослав.
Модерна, монолитна къща в зелена среда в землището на кв. Прослав. Агенция ЕРА Вива Ви предлага нова къща в естествена зелена среда в кв. Прослав и в същото време с лесен достъп до удобствата на градския живот. Къщата е с Акт 16. Разпределението на къщата е на два жилищни, просторни етажа: Етаж 1 – входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня и тоалетна, килер и веранда (25 кв.м). Етаж 2 - родителска спалня със самостоятелна баня с тоалетна, 2 спални с обща баня и тоалетна, перално помещение, дрешник и тераса. Налични са самостоятелен двор и веранда и 2 броя индивидуални паркоместа.
Имотът е със съвременна архитектура, изгражда се посредством най - добрите технологии в монолитното строителство. Високо техническо и качествено изпълнение от инвеститор с добра репотация. Проектът е с ниска плътност на застрояване, с открити гледки към планина Родопи, предвидено е в общите части на комплекса да бъдат изградени детска площадка и зона за отдих, както и ограден двор и чакълиран път.
Отоплението, охлаждането и подгряването на битова гореща вода в къщата е решено с високоефективна термопомпа въздух-вода. Системата включва изградено водно, подово отопление и охлаждане, подготовка за конвектори и пелетна камина - суха или с водна риза. На всеки двор ще бъде осигурено водоподаване за изграждане на поливна система. Общите части на комлекса ще бъдат с изградена инфраструктура.

Дом за теб и бъдещите поколения.

Инвестицията в недвижим имот е най-сигурният начин да съхраним парите си от инфлационно обезценяване. Направете го сега.
ЕРА България е регистриран кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие за най-добра оферта при финансиране на избрания от Вас имот. ЕРА може да договори отлични условия за инвестиционните ви намерения.
Оферта № 5800752
Основни данни
справка 5800752
Дата на обявяване 13/09/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 215 m2
Стаен повече от 5 (3 спални, 6 друго), 3 бани
Етаж 1
Обзавеждане Няма
Разходи
Цена 300.000 €
Цена за m2 1.395 €/m2
Енергийна ефективност
Година на построяване 2023
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Етажни планове
ЕРА Вива Пловдив
ЕРА Вива Пловдив
Пловдив
  Покажи мобилен телефон +359 88 328 8804
Албена Борисова
Адрес и карта
Пловдив - квартал Прослав
Реклама без карта,
опитайте да попитате рекламодателя за позицията