По договаряне5+ стаен338 m24 бани

Вили арх. Стефан Венедик Попов, Варна (квартал Бриз)

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Предлагаме Ви за продажба пленителна къща на морския бряг: Разкош, Панорама и Привилегии в кв. Бриз, гр. Варна
ЕКСКЛУЗИВНО!!! Предлагаме Ви за продажба пленителна къща на морския бряг: Разкош, Панорама и Привилегии в кв. Бриз, гр.Варна.
Луксозна къща с превъзходна морска гледка - наслада за сетивата и душата!

Този изумителен имот, разположен близо до морския бряг, представлява истинска ода на разкоша и комфорта. Със своите 6 просторни спални, тази къща предлага несравнима уединеност за Вас и вашите гости. Всяка спалня разполага със свой мини бар, баня с тоалетна и балкон, откъдето можете да се наслаждавате на свежестта на морския бриз и спиращата дъха панорама.

Жилищното пространство е безупречно. Огромната дневна зона създава идеалната обстановка за развлечения и релаксация. Трапезарията и кухнята са просторни и изискани, снабдени с всичко необходимо, за да задоволят и най-изисканият вкус.

Къщата разполага също със сауна и фитнес, които са перфектното място за поддържане на здравословен начин на живот. За сигурността са осигурени висококачествени системи за видеонаблюдение и СОТ.

Отвън Ви очаква прекрасно озеленен двор, украсен с цветя и дръвчета, където можете да се насладите на безкрайни моменти на спокойствие и красота. Басейнът е идеален за освежаване и релаксация през топлите летни дни, а покривният балкон предлага уникалната възможност да се потопите в магията на безкрайното море, като гледате светлините, които играят в тъмнината.

Разположена само на минути разстояние от плажовете на град Варна, тази къща предлага лесен достъп до златния пясъчен бряг и Черно море. Пътят до нея е асфалтиран, гарантирайки ви удобство и лесна достъпност.

Райското убежище в квартал Бриз, град Варна - перфектната красота и спокойствие на морския бряг! Кварталът представлява идеалното място, където се сливат луксът, елегантността и прелестта на морето. Това е район, известен със своите елитни имоти и привилегировано местоположение в непосредствена близост до плажовете на Варна.

Сред най-впечатляващите и изискани сгради в квартала се откроява невероятната къща, която Ви представяме. С изглед към безкрайното море и примамлива морска панорама, тя се превръща във визуално и душевно удоволствие за всички, които имат щастието да бъдат нейни собственици.
Основни данни
справка 1502267
Дата на обявяване 13/09/2023
Договор Продажба
Типология Вили
Площ 338 m2
Стаен повече от 5 (6 спални, 1 друго), 4 бани
Разходи
Цена По договаряне
Енергийна ефективност
Година на построяване 2020
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
ЕРА Вива София
ЕРА Вива София
София
  Покажи мобилен телефон +359 88 540 3040
Светослав Христов
Адрес и карта
арх. Стефан Венедик Попов, Варна - квартал Бриз