€ 69.999,004 стаен

Вили с. Гърляно, Кюстендил

Продава ВИЛА в област Кюстендил, с. Гърляно - 210 кв.м / 69999 EUR
БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание двуетажна вила с голям, перфектно поддържан двор. Отлична локация в подножието на Осоговска планина китното и плодородно с. Гърляно, община Кюстендил, отстоящо на 105 км. от гр. София и на 13 км. от гр. Кюстендил.
Вилата е не измазана от вън, а от вътре е изцяло измазана и с поставени дървени дограми.
Разположение:
Етаж партер (70 кв. м.): дневна, мазе и гараж (преустроен в лятна кухня), баня с тоалетна;
Етаж 1 (70 кв. м.): просторен хол, две спални, баня с тоалетна, коридор и голяма тераса;
Етаж 2 тавански (70 кв. м.): две спални, едната с тераса, коридор и дрешник.
Мазе: на партерен етаж.
Общата застроена площ на сградата е около 70,00 кв. м. (по скица от АГКК 76,00 кв.м.), а разгърната застроена площ на трите етаж е 210 кв. м.. Холът и трапезарията на първи етаж са с изложение юг и запад, едната спалня с изложение изток, а втората спалня с изложение запад. На втори етаж дневната е с изложение юг и запад, едната спалня с изложение изток, а втората спалня с изложение запад. И в двете спални на ет. 2 има леки скосявания откъм източните и западните таванни стени.
Дворът с площ 1 031 кв. м. е равен и поддържан. Може да се изгради скелетна конструкция за лози, засадени са овошки. Има достатъчно място както за озеленяване така и за зеленчукова градина. Дворът е поливен, тъй като има самостоятелен водоизточник кладенец.
Вилата е построена с учредено право на строеж между съсобственици, а в последствие има издаден констативен нотариален акт за собственост.
Къщата и дворът се намират на перфектна локация на границата с рега Бистрица и с чудесен изглед към планината Осогово. Съгласно одобрената кадастрална карта и регистри от изток имотът граничи с улица, която е проектирана, но все още не е реализирана. При реализиране на инвестиционното намерение от община Кюстендил, имотът ще има директен излаз на асфалтов път.
Основни данни
справка H-529240
Дата на обявяване 17/04/2024
Договор Продажба
Типология Вили
Стаен 4 (4 спални)
Етаж 3 общо
Разходи
Цена 69.999 €
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
БУЛГАРИ КОНСУЛТ
бул. Витоша №28, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 414 4417
Адрес и карта
с. Гърляно, Кюстендил