€ 140.122,002 стаен70 m21 бани2.002 €/m2

Двустаен кв. Бояна, София (квартал в.з.Бояна)

2 - СТАЕН БОЯНА
ОТ АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ' ПРИОРИТЕТ ' ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕ ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ НОВОСТРОЯЩА СЕ ЖИЛИЩНА СГРАДА С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ В КВАРТАЛ БОЯНА , МЕСТНОСТ ' ГЪРДОВА ГЛАВА'.
ДОПЪЛНИТЕЛНО ОПИСАНИЕ:
Предложения апартамент има следното разпределение: входно антре , всекидневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, спалня, собствен двор към апартамента 27.92 кв.м. Комуникацията с града се извършва лесно и удобно посредством ул. Александър Пушкин и Околовръстен път. На пешеходно разстояние се намира и магазин Фантастико. Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит,дървена ламперия и луксозен хидравличен асансьор. Апартаментите са проектирани по европейски стандарти,определя един по-добър жилищен обем и предоставя усещането за много простор и слънчева светлина. Проектът е с богато озеленени общи части и самостоятелна паркова среда с детски кът. Още при проектиране на сградата са заложени най-модерните технологии и съвременни материали, които ще бъдат използвани в процеса на строителството, за да се създаде висок стандарт, уют и спокойствие на живущите в комплекса.Жилищната сграда включва 16 апартамента и общ подземен паркинг.

За повишаване на класа на сградата предлагаме: Фасадно Лед осветление и декоративно градинско осветление,което да очертае парцела и зелените площи , система за контрол на достъпа към сградата и подземния гараж ; система за видеонаблюдение, което обхваща периметъра около сградата ; видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове ; СОТ система за всеки апартамент ; Електронни водомери при които цялата информация ще се сканира от входа на сградата ; Изводи за електрически щори за всеки прозорец в жилищната част ; Изводи за климатици във всяка стая и изводи за поставяне на лири ; Блиндирани врати.
За огледи и повече информация: Аспарух Кодулев, 0894070020. Ако съм зает и не Ви отговоря,моля позвънете пак или изпратете запитване по e-mail:[email protected]
Основни данни
справка ID29221
Дата на обявяване 03/05/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 70 m2
Стаен 2 (1 спалня, 1 друго), 1 баня
Етаж Партер, 4 общо
Разходи
Цена 140.122 €
Цена за m2 2.002 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Не подлежи на класифициране
 ПРИОРИТЕТ
ПРИОРИТЕТ
бул. „Александър Малинов“ 23, София
  Покажи мобилен телефон +359 89 407 0020
Адрес и карта
кв. Бояна, София - квартал в.з.Бояна