€ 78.000,002 стаен84 m22 бани3 етаж929 €/m2

Двустаен кк. Слънчев Бряг, Несебър

Продавам 3-стаен апартамент в Слънчев бряг
Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба просторен тристаен апартамент в комплекс Стела Поларис 2 (Stella Polaris 2), разположен в близост до Cacao beach и плажната ивица на Слънчев бряг.

Апартаментът е тристаен със застроена площ 83,80 кв.м. и се намира на 3-ти етаж от 6 в сграда с асансьор, работещ през цялата година. Имотът разполага с просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и два балкона.

Продава се напълно обзаведен, както се вижда в галерията към офертата. Апартаментът не е амортизиран, не се нужда е от ремонт. Сградата се намира се на 568 метра от плажовете на Слънчев бряг. Готови документи за сделка при нотариус.

Такса поддръжка: 10 EUR/кв.м. Етап на строителство: Разрешение за ползване, Акт 16. Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита.

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Основни данни
справка A-527410
Дата на обявяване 14/04/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 84 m2
Стаен 2 (2 спални), 2 бани
Етаж 3 от 6 общо
Разходи
Цена 78.000 €
Цена за m2 929 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Капитал Естейт
Капитал Естейт
ул.Александровска 16, Бургас
  Покажи мобилен телефон +359 88 990 4410
Адрес и карта
кк. Слънчев Бряг, Несебър