€ 140.000,002 стаен95 m21 бани2 етаж1.474 €/m2

Двустаен гр. Созопол, Созопол

Тристаен апартамент със завладяваща морска гледка в Санта Марина Созопол
Вашият дом в Созопол - сбъдната морска мечта със завладяваща гледка към морето!
Агенция ЛЪКИ 288 Созопол предлага за продажба луксозен тристаен апартамент в комплекс «Санта Марина», с отлична локация до 4-ти басейн и ресторант «Веранда». В перфектно състояние, луксозно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за вашата перфектна почивка. Апартаментът е разположен на втори етаж. Общата площ е 95кв.м., състои се от просторен хол с кухненски бокс, две голями спални, баня с тоалетна и душкабина. От холът и от едната спалня се излиза на прекрасна покрита лоджия с гледка към морето и градините на ваканционното селище. Подходящ е за клиенти, които обмислят покупка на имот на морето с цел летен отдих или сезонно отдаване под наем..
Само на 2 км северно от старата част на Созопол, Ваканционно селище «Санта Марина» е на първа линия, с отлично местоположение на метри от морският бряг, като предлага спиращи дъха гледки към морето в съчетание с много и най-разнообразна зеленина. Състои се от общо 80 вили разположени в борова гора, на територия от около 110 000 кв.м., сред дендрологичен парк от над 330 видове дървесни и храстови видове растения. Акцент в цялостната визия на комплексът са зелените паркови алеи и цветните градини. На разположение на гостите и обитателите са редица първокласни удобства: 5 големи плувни басейна и 5 детски басейна със спасители, слънчеви тераси, 4 елегантни тематични ресторанта - средиземноморски, азиатски, балкански, пицария; детски кът и анимационна програма на три езика, 2 супермаркетa, 3 пул бара, 2 плажни бара, кафе-сладкарница, различни магазини, 2 Уелнес центърa и фризьорски салон, медицински център, тенис център с 8 тенис корта, игрище за футбол, пералня и химическо чистене, вътрешен електрически транспорт с голф колички, автобус от/до Созопол и плаж Каваци, целогодишна рецепция, 24-часова целогодишна охрана и видеонаблюдение.
Разполагаме с още ексклузивни апартаменти и студия за продажба в ”Санта Марина”.
За оглед и професионална консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Ключ в офиса.
Отговорен брокер Катя Чумаш.
Предлагаме съдействие при отдаване под наем.
Съдействаме безплатно за банково кредитиране при преференциални условия.
Предлагаме безплатен видео оглед в реално време.
Възможност за дистанционна покупка на имота, безплатно изготвяне на пълномощно за сделката.
Пълно обслужване след сделка, данъчна регистрация и смяна на партиди за ток и вода.
Предлагаме много и разнообразни имоти в района на град Созопол. Организираме огледите в удобно за клиента време. За огледи през почивни или празнични дни, моля свържете се предварително, за да можем да организираме оглед и достъп до имота, който сте избрали. За повече подробности, моля свържете се с нас. Очакваме Ви!
Основни данни
справка A-491178
Дата на обявяване 28/02/2024
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 95 m2
Стаен 2 (2 спални), 1 баня
Етаж 2 от 4 общо
Разходи
Цена 140.000 €
Цена за m2 1.474 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
Лъки 288 Созопол
Лъки 288 Созопол
Созопол, улица Републиканска 55, Созопол
  Покажи мобилен телефон +359 88 602 5361
Адрес и карта
гр. Созопол, Созопол