€ 217.000,002 стаен109 m22 бани6 етаж1.991 €/m2

Двустаен София (квартал Сухата река)

3-стаен в София, Сухата Река за 217 000, Евро
Представяме Ви за продажба тристаен апартамент в нова жилищна сграда с предпочитана локация в близост до бул. „Ботевградско шосе“ в кв. „Сухата река“. Кварталът е предпочитан от семейства с деца и млади хора, заради добре изградена инфраструктура, близостта до центъра на София и удобния градски транспорт.

Получен Акт 16.

Кварталът има доста зелени междублокови пространства, засадени предимно с люляци и липи. В района има супермаркети и търговски центрове, пазар, детски градини и училища, 18 ДКЦ. В района се намира големия спортен комплекс – „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и изцяло обновеният парк „Герена“.

Тристайният апартамент се намира на етаж 6 и е с 109.22 кв.м (нетна площ 90.18 кв.м + общи части 19.04 кв.м), плюс мазе от 1.71 кв.м.
Апартаментът има следното разпределение:
• 2 спални;
• дневна, трапезария, кухненски бокс;
• 2 бани;
• антре;
• помощно помещение;
• лоджия.

За сградата
Във фасадата на сградата е вградена плетеница от българската шевица, като симвоп на семейството, здравето и дълголетието, плодородието и продължението на рода. Състои се от подземно ниво, партер и 8 жилищни етажа. На сутеренно ниво ще бъде изграден комфортен подземен паркинг с 81 паркоместа. На ниво партер ще са разположени 4 бр. магазина и 14 гаража.

Сградата е с П-образна форма, с 3 входа и общо 129 жилища предимно двустайни и тристайни апартаменти, както и 2 четиристайни апартамента на последния етаж. Към всеки апартамент има склад в сутерена.
Предлага се възможност за обединение на апартаменти, с цел получаване на по-големи площи.

В двора на жилищната сграда е предвиден паркинг с открити паркоместа и различни озеленени площи.

Използвани са изключително съвременни материали и технологии, които гарантират високи показатели на енергоспестяване за една по-добра среда за здравословен живот.

За строително-инвестиционната компания
Инвеститор е строителна компания с дългогодишни традиции в бранша и с многобройни строителни обекти на територията на гр. София.

Общи технически параметри на сградата
Конструкция: Монолитна, стоманобетонна.
Стени между съседни имоти - зид от керамични тухли Wienerberger 12 см с минерална вата 2 см или друг по-добър шумоизолационен материал със зид от керамични тухли 12 см; обща дебелина 25-26 см.
Фасада: Смесена вентилируема фасада от HPL плоскости и минерална мазилка;
Дограма: Алуминиева дограма при всички търговски площи и централни фоайета на входове на партерното ниво и 6-камерна PVC дограма “Salamander” с троен стъклопакет при жилищните етажи.
Входни врати: Блиндирани, пожароустойчиви.
Интериорни врати: без монтирани интериорни врати
ВиК инсталации: Водопровод – полипропиленови тръби, канализация – PVC тръби.
Ел. инсталация: Трипроводна, хоризонтална и вертикална разводка с монтирано апартаментно табло.
Слаботокови инсталации: Изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация.
Отоплителна инсталация: през отоплителния сезон, захранване от ТЕЦ – топлозахранване с абонатна станция, изградена колекторна кутия, монтирани алуминиеви радиатори и термостатни вентили; извън отоплителен сезон - захранване от електрическата мрежа, изпълнени изводи за бойлер, изградени трасета за климатици.
Асансьор: Orona 3G 1015, електрически, шумоизолиран, едрогабаритен.
Общи части: Напълно завършени по проект, централни фоайета на входове по индивидуален дизайнерски проект.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Отговорен консултант: Яна Янчева, Оферта: 101053Телефон: +359 988 170 902 , +359 2 454 13 16
Основни данни
справка ID102376
Дата на обявяване 01/12/2023
Договор Продажба
Типология Апартамент
Площ 109 m2
Стаен 2 (2 спални), 2 бани
Етаж 6 от 8 общо
Разходи
Цена 217.000 €
Цена за m2 1.991 €/m2
Енергийна ефективност
Енергиен клас Имотът е освободен от енергийно сертифициране
проверена агенция
Suprimmo
Suprimmo
ул. Якубица 19, ет. 5, София
  Покажи мобилен телефон +359 88 370 0335
Яна Янчева
Показване на телефона +359 88 388 3883
Адрес и карта
София - квартал Сухата река